Nem a United emberei tárgyaltak

Azonosították azt a három szélhámost, akik a Manchester United nevében próbáltak tárgyalni Ander Herrera átigazolási ügyében.


A trió tagjai a bilbaoi Laffer Abogados - sportjogra szakosodott - cég ügyvédei. Mint ismert, a három személy - Guillermo Gutierrez, Alvaro Reig és Rodrigo Garcia - hétfõn a spanyol liga székhelyén bukkant fel, mondván õk képviselik a United érdekeit.

Õk segítettek abban, hogy Javi Martinez a Bayern Münchenhez igazoljon. Az adózási rendszer és a játékosok kivásárlási záradéka körül ugyanis számos bonyolult tényezõk találhatók. A három illetõ azt remélte, Herrera átigazolásából is csurranhat némi pénzösszeg a számlájukra.

Ám amikor a liga felkereste a Unitedet, az angol klub tagadta, hogy bárkit is megbíztak volna azzal, képviseljék õket ebben az ügyben, ami után a három személy üres kézzel távozott.

 


A United azt is tagadta, hogy ezen személyek kellemetlen beavatkozása hiusította volna meg az üzletet és hangsúlyozták, az üzlet azért nem köttetett meg, mert a két klub nem tudott megegyezni a játékos vételáráról. Míg a Bilbao ragaszkodott a 30,5 millió fontos kivásárlási árhoz, addig a manchesteriek ezt magasnak vélték és nem kívántak többet adni az elsõ, 26 millió fontos ajánlatuknál.

"Nagyon kedveljük a játékost és sokáig figyeltük is. De úgy gondoltuk, rosszul volt megítélve a kivásárlási ár és próbáltunk tárgyalni velük" - mondta egy, a Unitedhez közeli forrás.

"Fogalmunk sem volt arról a három ögyvédrõl, akik felbukkantak. Semmi közük nincs hozzánk."

Információk szerint januárban ismét tárgyalásokat folytat majd a két klub a játékos megszerzésérõl, mint ahogyan Leighton Bainesrõl sem mondott le David Moyes.
 


Express

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!