U18: Arsenal 1-2 United

James Wilson csodás, egyéni megmozdulások után szerzett gólja döntött az igen keményen küzdõ Arsenal ellen.


A United csatára - aki a héten bemutatkozhatott az U19-es angol válogatottban, amely során gólt is szerzett - megállíthatatlanul szlalomozott át az Ágyúsok védelmén, majd lõtt Mathew Macey kapujába.

Azonban a találkozó 16. percében a hazaiak szereztek vezetést, amikor Chuba Akpom elesett a Vörös Ördögök tizenhatosán belül, amiért a játékvezetõ kissé meglepõ módon büntetõt ítélt. Akpom végezte el a tizenegyest, Dean Henderson azonban remekül hárított, a kipattanó azonban Alex Iwobi elé került, aki nem hibázott.

A találkozó elején az Arsenal tûnt jobbnak, azonban a fiatalo Vörös Ördögök az idõ múlásával egyre inkább átvették a meccs irányítását, aminek 30 percnyi játék után meg is lett az eredménye.

Wilson - aki mindvégig tüskeként létezett az Arsenal védelmében - adta a gólpasszt Ashley Fletchernek, aki kiegyenlített.

Szünet után mindkét csapat elõtt adódott lehetõség, a United azonban közelebb volt a vezetés megszerzéséhez. Elõbb Wilson faragta meg a hazai kapufát, majd Josh Harrop pillanatokkal késõbb centikkel tévesztett.

Az Arsenal mindig veszélyesnek tûnt, ahogyan közeledett Henderson kapuja felé, de néhány kiváló támadásépítés végén mindig hiányzott a jó utolsó passz.

Alig meglepõ, hogy ez a két nagy klub komoly viaskodást mutatott a pályán, ami Wilson lenyûgözõ gólja révén végül vendég gyõzelemmel zárult.


U18 Premier League
Arsenal 1-2 Manchester United
London Colney, St Albans

United: Henderson - Evans, McConnell, Ioannou, Barber - Harrop, Goss(Riley 46.), Willock, Redmond - Fletcher, Wilson
Nem használt cserék: Borthwick-Jackson, J Pereira (Gk), Mitchell, Thompson.

Gólszerzõ: Iwobi illetve Fletcher, Wilson 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!