U18: Leicester 1-2 United

A Manchester United U18-as csapata azzal, hogy 2-1-re legyõzte a Leicester City gárdáját, sorozatban ötödik gyõzelmét aratta.


A Vörös Ördögöknek hátrányból kellett felállniuk, de a második félidõben megtették és Ashley Fletcher, valamint Demetri Mitchell góljával három pontot zsebeltek be.

Annak ellenére, hogy a találkozó elején a vendégek voltak a jobbak és Ruari Croskery kétszer is vezetéshez juttathatta volna a manchesterieket, mégis a City mehetett elõnnyel a szünetre, miután Luke Downes remekül használta ki lehetõségét.

A szünet után jött az egyenlítés, Josh Harrop szabadrúgását blokkolták a védõk, majd egy nagy tülekedés végén Fletcher ért utoljára a labdába, a hálóba juttatva azt. A gól jót tett a vendégek önbizalmának, minek következménye az lett, hogy a vezetést is megszerezték a vendégek egy fantasztikus lövéssel, amely Callum Evans beadása után Mitchell nevéhez fûzõdik.

Bár a meccs végén Paul McGuinness csapatára nagy nyomás nehezedett, Joel Castro Pereira megvédte kapuját az újabb góltól, pedig Downes nagy helyzetbe került, miközben Liam Sharpe is jól teljesített a másik kapuban Devonte Redmond lehetõségénél.


U18 Premier League
Leicester City 1-2 Manchester United

United: J.Pereira - Evans, McConnell, Borthwick-Jackson, Barber - Riley, Harrop(Thompson 74.), Willock, Mitchell - Fletcher, Croskery(Redmond 74.)
Nem használt cserék: Henderson, Reid, Kehinde. 

 

Gólszerzõ: Downes 35' illetve Fletcher 56', Mitchell 63'


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!