O'Shea új szerzõdést írt alá

John O'Shea a héten megerõsítette státuszát a Manchester Unitednél azzal, hogy aláírta új szerzõdését, mely 4 évre szól és ezen idõszakban 16,5 millió fontot keres majd.


A védõ szerdán látta el aláírásával a szerzõdés hosszabbítását, melynek értelmében hetente 80.000 fontot fog keresni, mely mellé még bónuszok is jöhetnek.

John 1998-ban érkezett a Unitedhez, miuán az akkori U16-os ír válogatottal európa-bajnoki diadalt ünnepelhetett.

A jövõ áprilisban 30 éves játékos 1999-ben mutatkozhatott be a felnõtt csapatban, majd kölcsönben az Antwerphez került, igazán csak a 2002-2003-as szezontól robbant be a nagyok között és bár elsõsorban védõ, megfordult már minden poszton a Vörös Ördögök színeiben, még kapusként is.

 

 



 

Annak ellenére, hogy az elõzõ szezon második felében sérüléssel bajlódott, O'Shea már 374 mérkõzésen szerepelhetett csapatában, ezeken 15 gólt szerzett eddig. Négy Premier League gyõzelem mellett Bajnokok Ligája, FA-kupa és Ligakupa gyõzelemmel is büszkélkedhet, aki 65 alkalommal szerepelt az ír válogatottban.

Sir Alex Ferguson azt mondta, nagyon boldog, hogy O'Shea hosszabbított náluk, mert mind szakmai, mind emberi erényei a csapat elõnyére válik és reméli, még sok évig a Unitedet erõsíti a játékosa.
 

 


The Munster Express

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!