U18: United 2-1 Southampton

Ashley Fletcher továbbra is eredményes szériában van, hiszen a Southampton elleni siker során elért mindkét gólt õ lõtte az AON Training Complex-ben.


Fletcher a Szentek elleni meccs elsõ félidejében szerzett két találatával immár hét meccsen hét gólt lõtt, ráadásul góljai gyõzelmet jelentettek hétvégén.

Mindkét csapat jól kezdett, húsz percnyi játék után a legnagyobb lehetõség a United elõtt adódott, ekkor Josh Harrop szabadrúgását Joe Riley bólintotta kapu fölé.

Paul McGuinness srácai hat perccel késõbb megtörték a gólcsendet. Elképesztõ tüzijátékot rendeztek a Szentek kapuja elõtt, Harry Isted kapus csak röviden tudott kiütni egy beívelt labdát Harrop lövése a kapufáról pattant vissza, majd a kipattanót Riley lõtte meg, amit a gólvonalról mentettek, Fletcher azonban közelrõl már hálóba talált.

A vendégek kapusa Riley újabb lövését védte, majd Dan Demkiv jobbról beívelt labdáját Sam Gallagher vetõdve próbálta a hazai kapuba fejelni, de végül mellé ment a játékszer.

Lendületes támadás végén a 37. percben a Vörös Ördögök megduplázták elõnyüket. Még a saját térfélen Harrop zseniális megoldásokat mutatott be, majd elõre rúgta a labdát, utána loholt és hajszálpontosan játszott középre Fletcher elé, aki alig 3 méterrõl nem hibázott.

A szünet elõtt közel jártak a vendégek a szépítéshez, Gallagher két védõt is faképnál hagyott, de jövése centikkel kapu mellé ment. Dean Henderson már verve volt a United kapujában.

Fordulás után ráerõsítettek a Szentek és Jake Hesketh lövése jelentett kisebb veszélyt.

Mindkét gárdának adódtak helyzetei, a csereként beálló Sean Goss lövését kiválóan védte Isted kapus, míg Gallagher kapu mellé lõtt. Fletchernek nem jött össze a mesterhármas, pedig Harrop csodás labdát ívelt be jobbról, a csatár fejesét azonban fantasztikusan hárította a vendégek hálóõre.

A 67. percben járt a mérkõzés, amikor szépített a Soton. A csereként beálló Barnes elment Willock mellett, majd 23 méterrõl bevette Henderson kapuját.

Mithell és Barnes elõtt adódott lehetõség, majd Nemehie beadását Gallagher nem tudta értékesíteni közelrõl, pedig hatalmas esély adódott az egyenlítésre.

A vendégek késõi nyomása ellenére is sikerült megõrízni a vezetést, ezzel a Vörös Ördögök immár sorozatban hatodik gyõzelmüket aratták.


U18 Premier League
Manchester United 2-1 Southampton
AON Training Complex

United: Henderson - Evans(Goss 46.), McConnell, Borthwick-Jackson, Barber - Riley, Harrop, Willock, Mitchell - Croskery(Redmond 60.), Fletcher
Nem használt cserék: Thompson, Pereira.

Gólszerzõ: Fletcher 26', 37' illetve Barnes 67' 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!