Antonio Valencia talán már januárban visszatérhet

A Manchester United szélsõje a vártnál jobban halad felépülésével.


Antonio Valencia, a Vörös Ördögök szélsõje ezen a héten egy, a NASA által kifejlesztett víz alatti futópadon folytatta rehabilitációját, hogy mihamarabb felépüljön bokatörésébõl.

Carringtonban folyamatosan dolgozik az ecuadori szélsõ és az orvosi stáb tagjai szerint akár már január elején képes lehet rá, hogy teljes edzésprogramot hajthasson végre annak érdekében, hogy minél elõbb a csapat rendelkezésére álljon.

Valencia a Rangers elleni mérkõzésen törte el bokáját, a szeptemberi találkozó után pár nappal olyan híreket lehetett hallani, hogy a teljes szezont ki kell hagynia.

 

 



De Antonio már többször sokkolta az orvosi stábot azzal, ahogy a felépüléshez áll és már egy hónapja könnyített edzásmunkát végez.

Ezzel az új, víz alatti futópaddal gyorsabban felépülhet. Ezt alkalmazva javítani tudja az egyensúlyát és nem nehezedik akkora tömeg a bokájára. Ezután hidroterápiás medencében futott, miközben a United gyógytornászai folyamatosan figyelik.

Ezekkel az eszközökkel elõsegítik, hogy a 25 éves játékos izomzata ismét felépüljön, valamint gyorsítani tudják a visszatérését.

Víz alatti kamerát használva felvették a mozgását, de semmi rendelleneset nem találtak sem futás közben, sem pedig az általános mozgás közben.

A kezelés sikeres volt, ezen a héten többen már látták Carringtonban Valenciát sétálni és semmilyen bcegést, sántítást nem lehetett észrevenni.

"A víz alatti edzés nagyon nehéz, de Valencia mindent megtesz azért, hgy idén is sokat tudjon hozzátenni a United játékához." - mondta egy forrás.

A United hatalmas összegeket költött a víz alatti rendszer kiépítésére, melyet az amerikai haditengerészet mellett számos amerikai futball-csapat is használ, valamint a Premier League riválisok közül a Chelsea és az Aston Villa is.


goal.com


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!