U18: Villa 3-1 United

A Manchester United akadémiája nem tudta sorozatban hetedik gyõzelmét megszerezni, szombaton ugyanis a remekül játszó Aston Villa legyõzte Paul McGuinness csapatát.


Mindkét fél korán gólhelyzetbe került - a Vörös Ördögöktõl Ashley Fletcher közel került ahhoz, hogy idei nyolcadik gólját szerezze meg, de Ben Barber lapos beadásáról éppen csak lekésett. Fél óra játékot követõen vezetéshez jutott a Villa, a kapusuk, Aiden Grant egy manchesteri szögletnél szerezte meg a labdát, majd indította csapata kontráját, mely végén Jerrell Sellars beadása után Ryan Strain lõtt gólt.

A United U18-as csapatának idén nem újdonság, hogy hátrányból kellett felállnia és néhány másodperccel a második félidõ megkezdése után Devonte Redmond ballábas lövése kötött ki a hazai kapu sarkában. Alig hét perc múlva ismét vezetéshez jutottak a hazaiak. Ismét Sellars volt az elõkészítõde ezúttal az elsõ gólt szerzõ ryan testvére, Thomas Strain talált a kapuba.

Thomas Strain 20 perccel a rendes játékidõ vége elõtt második gólját is megszerezte, lapos lövése az alsó sarokban kötött ki, beállítva a végeredményt.

Ritka vereség után a Unitednek tökéletes lehetõsége lesz arra, hogy felálljon a kudarcból, hiszen a hétvégén a Manchester City otthonába látogat egy mini-derbire.


U18 Premier League
Aston Villa 3-1 Manchester United
Bodymoor Heath Training Ground

United: Henderson - Barber, McConnell, Borthwick-Jackson, Thompson(Reid 76.) - Harrop, Goss, Willock, Redmond(McTominay 85.) - Mitchell(Croskery 76.), Fletcher
Pad: Rashford, O.Byrne.

Gólszerzõ: R.Strain 26', T.Strain 52', 72' illetve Redmond 46'
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!