Martinez már a válogatottban látja Cleverleyt

A Wigan menedzsere, Roberto Martinez az angol válogatott jövõbeli sztárját látja a Manchester Unitedtõl kölcsönben szereplõ Tom Cleverley személyében.


A 21 éves játékos kölcsönszerzõdése a szezon végéig szól, de a Vörös Ördögök fõnöke, Sir Alex Ferguson elejtett néhány utalást arra vonatkozóan, hogy ha ilyen formában marad a középpályás, akkor már lehet, hogy januárban visszahívja a keretébe.
 

Martinez nagyon elégedett a középpályás teljesítményével, és úgy véli, az U21-es válogatott játékos hamarosan a felnõtt válogatott keretébe is be fog kerülni.
 

 

„Még csak 21 éves, és ha megnézzük a Liverpool vagy West Brom elleni teljesítményét, láthatjuk, hogy nagy lehetõség van benne.” – mondta Martinez a Sun magazinnak.
 

„Tom taktikai fegyelmezettsége nem megszokott egy ilyen fiatal játékostól. Nem hiszem, hogy sok ilyen fiatalt láthattunk korábban.”
 

„Én már a Háromoroszlánosok csapatában látom, minden kétség nélkül.”
 

„Egy nagyon izgalmas generáció van felnövõben, gondolok itt Jack Wilshirere, Jordan Hendersonra, Tomra, és Victor Mosesre.”
 

„Õk mindannyian nagyon fiatalok még, de nagyon tudatosan építik a játékukat. Nagy jövõt jósolok nekik az angol futballban.”
 

„Tomnak most a játékára kell koncentrálnia, hogy megtartsa a jelenlegi színvonalát.”
 

„Rendkívül motivált a fejlõdéséet illetõen is, remélhetõleg sok ponttal fogja még boldogítani a Wigant.”

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!