Soha nem adjuk fel!

A Manchester United történelme során bebizonyította, hogy senki sem állhat az útjába.


Felálltunk a müncheni tragédia után, átvettük az uralmat a Liverpooltól, felül kerekedtünk a Chelsea hegemónián, visszajöttünk a Barcelonától elszenvedett vereséget követõen, a kék hold trónfosztása után, felül emelkedtünk az igazságtalan bírói döntés miatti a Real Madrid ellen elszenvedett vereségen és talpra fogunk állni Moyes irányítása alatt is!

 

Akik azt gondolják, hogy a történelembe vetett hit, a gyõztes mentalitás csak üres szlogenek, azok valószínûleg nincsenek tisztában a Manchester United csodálatos történelmével. 
 
De aki tudja, hogy az anyagi okok miatt feloszlás szélére kerülõ Newton Heath egy bernáthegyinek köszönhetõen maradt fent és került vissza 1906-ban az elitbe, majd  Anglia kedvenc csapatává nõtte ki magát Ernest Mangnall irányítása alatt, aki a fejébe vette, hogy sztárklubot csinál a Unitedbõl, annak van hite a klubban.
 
Aki tudja, hogy Mangnall megszerezte Billy Meredith-et, kinek a vezérletével a United 1908-ban és 1911-ben bajnoki címet, 1909-ben FA-kupa gyõzelmet szerzett, az képes minden nehézség ellenére bízni a talpraállásban.
 
Aki tudja, hogy hosszú sikertelen korszakot követõen Busby menedzseri pályafutásának elsõ hat évében az United egyszer sem szorult a negyedik helynél hátrébb a bajnoki táblázaton - négyszer második, egyszer negyedik, majd 1952-ben bajnok lett, az hisz a felemelkedésben.
 
Aki tudja, hogy mi történt 1958. február 6-án és rá 10 évre, az soha sem kételkedik abban, hogy a Manchester United örök.
 
És aki tudja, hogy Sir Alex számtalan hullámvölggyel küzdött meg úgy 27 éves pályafutása során, hogy utolsó szezonjában a United 20. bajnoki címét emelhette magasba, az jól tudja: Soha nem adjuk fel!
 
 
(ének)
Felállunk, felemelkedünk, neked adjuk az életünk.
Felállunk, felemelkedünk, csak higgy bennünk.
 
(szöveg)
A történet nagyon régen kezdõdött, amikor a sötétség és csalás foglalták el a szíveket, amikor a fényt kerestük, de csak a sötét, hideg, fájdalmas valóságra leltünk. A tiszta eget kerestük, de csak homályban tévelyegtünk. Majd felragyogott a nap, és felemelkedtünk... Azt hittük révbe értünk... de újból lecsapott ránk a fájdalmas valóság. Élõk között halottakként jártunk. A halál jött értünk, elvitte a csapatunk, a családunk, az álmunk. A falmentén tapogatózva, az árnyékban jártunk. Kerestünk igazságot, de nem találtuk. Kerestünk megmentõt... Majd ismét talpra álltunk... Õ segített. Erõs akarata, igazságossága páncélként védet. Elszántsága az örökkévalóság palástjába öltöztetett, a dicsõség koronájával tett halhatatlanná bennünket. A csillagok közzé emelt, és ezáltal örök kötelességünkké tette õrizni a nevünk, a nevünk, a legnagyobbak között. A küzdelem során szerzett hegek, mind egy-egy csillagként ragyognak az égen, és díszítik történelmünk a dicsõségben. Néz fel és látod, emiatt élek örökké, emiatt lettem Legenda! Nem állíthat meg semmi, nincs utolsó óra, nincs utolsó perc, nem esem kétségbe soha. Ha velem tartasz, és hiszel bennem, eggyé válsz velem a küzdelemben. Soha nem adjuk fel, harcolunk a végsõkig! Nincs csüggedés, nincs kétségbeesés, csak higgy bennem és az álmod valóra válik. Tudod, mit kell tenned! Állj mellém, tarts velem! A küldetésed egyszerû: higgy bennem! Soha nem hagylak el, soha nem leszel egyedül, mert én veled vagyok. Én a te iagzságod hadserege vagyok. Tarts velem és bízz bennem, gyõzz le miden kételyt! Tarts velem és bízz bennem, és miénk lesz a végsõ gyõzelem!
 
(ének)
Felállunk, felemelkedünk, neked adjuk az életünk.
Felállunk, felemelkedünk, csak higgy bennünk.
 
(szabad fordítás)


ManutdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!