Dimitar, a hõs

Vidám hangulatban hagyhatták el ma délután a szurkolók és a játékosok az Old Traffordot a fantasztikus Blackburn elleni 7-1 után, de az 5 gólos hõs, Dimitar Berbatov távozhatott a legnagyobb mosollyal az arcán.


A bolgár csatár a szeptemberi, Liverpool elleni mesterhármasa óta érintetlenül hagyta az ellenfelek hálóját, ám ezúttal mindössze 2 percre volt szüksége a mérkõzés elején, hogy betaláljon.

 

„Nagyszerû délután volt ez a csapat számára és számomra.” - kezdte Berbatov a MUTV-nek.

 

 

„El sem tudom hinni, hogy 5 gólt szereztem. Rúgtam már  ez elõtt is ennyit egy meccsen, de az még otthon, Bulgáriában volt. Ugyan ezt elérni a Premier Leagueben nagyszerû érzéssel tölt el, fõleg, hogy tudom, ez csak néhány játékosnak sikerült eddig. Nagy megtiszteltetés olyan játékosok nyomdokaiba lépni, mint Shearer és Cole.”

 

„Az elsõ gól önbizalmat adott, mert kicsit aggasztott már a góltalanságom. Ha csatár vagy, az emberek hajlamosak csak a góljaid alapján megítélni, de szerintem a játék nem csak a gólokról szól. Az is fontos, hogy a csapattársakkal jól megértsük egymást a pályán.”

 

„A mai nap azonban számomra a gólokról szólt, aminek nagyon örülök. Nincs kedvenc találatom, de valószínûleg a korai elsõ gól volt a legfontosabb, ami önbizalmat adott az egész csapatnak, és tudtuk, hogy képesek leszünk nyerni.”

 

„Jó pozícióba kerültünk a gyõzelemmel, és szeretnénk is ott maradni. Tudom, hogy még mindig sok van hátra a szezonból, de megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek, szóval biztos vagyok benne, hogy meg tudjuk tartani az elsõ helyünket.”

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!