Robbo: Valencia jól tette, hogy váltott

Bryan Robson szerint Antonio Valencia helyesen tette, hogy visszatért régi, 25-ös mezszámához, lecserélve az ikonikus 7-est.


Az ecuadori válogatott játékos egy korábbi, MUTV-nek adott interjújában elmondta, szeretné visszaszerezni régi formáját, amivel 2012-ben mindent besöpört a klub díjátadóján, ezért is tért vissza korábbi mezszámához.

David Moyes elsõ Bajnokok Ligája csoportmérkõzésén, a Bayer Leverkusen ellen kiemelkedõen teljesített és vannak jelek arra nézve, hogy az új menedzser alatt ismét ragyoghat a szélsõ.

"Úgy gondolom, Valencia nagyon õszinte" - mondta Robson a ManUtd.com-nak. "Lehet, hogy nyomást érzett magán akkor, amikor a 7-es mezt viselte."

"Az év játékosa volt, mikor a 25-öst hordta és miután egy özépszerû szezont futott, miközben nem mindig tudta megmutatni kvalitásait, melyeket ismerünk, talán egy kicsit babonából visszament ahhoz a mezhez, amit viselt elõtte."

 


"Ez egy jó és nagyon erõs döntés tõle. Úgy vélem, igen jól kezdte a szezont, úgyhogy ez jó a klub és jó Antonio számára is."

Tekintettel arra, hogy a 7-es mez szabad, Robson elmondta véleményét arról is, milyen játékos hátán látná ezt a számot legközelebb: "Ha le tudnánk igazolni olyan játékost, aki képes lenne viselni a hetes mezt, mint David Beckham vagy Cristiano Ronaldo, az szuper lenne" - magyarázta a United nagykövete. "Remélhetõleg Cristiano lehet újra."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!