Schweinsteiger a United célkeresztjében

A Mirror Football értesülései szerint a Manchester United 12 millió fontos ajánlatot készül tenni a német játékmesterért, Bastian Schweinsteigerért.


A Bayern München középpályása továbbra sem tudott megállapodni szerzõdéshosszabbítását illetõen a bajor klubbal, és mivel már csak 18 hónap van hátra a német játékos szerzõdésébõl, Sir Alex Ferguson kész lecsapni rá már januárban, megelõzve a Chelseat és a Cityt.

 

 

A Bayern kezdi elfogadni Schweinsteiger elvesztésének lehetõségét, és bár elmondták Fergusonnak, hogy nem szeretnék elveszíteni legjobb játékosukat a szezon közben, a skót mestert ez nem tántorítja el szándékaitól.

 

A Fõnök általában vonakodik a téli átigazolási ügyletektõl, de tudja, hogy ha nyárig vár, pénzügyileg képtelen lesz felvenni a harcot a 26 éves játékosért a Chelsea vagy a City csapataival, de a további kérõk között vannak olyan egyesületek is, mint a Real Madrid, az Inter vagy az AC Milan.

 

Most, hogy Paul Scholes 36 éves már, Owen Hargreaves még mindig sérülésével bajlódik, és Michael Carrick hosszú távú jövõje is bizonytalan az Old Traffordon a United mindenképpen szeretné egy világklasszis középpályással megerõsíteni keretét, Schweinsteiger pedig éppen beleillik Ferguson elképzeléseibe. A német játékos nagyszerû teljesítményt nyújtott tavalyi esztendõben, amikor a Bayern elütötte a továbbjutástól a Unitedet a Bajnokok Ligájában és a Világbajnokságon is szenzációs formában játszott a karmester.

 

Mirror Football
 


Mirror sport

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!