U18: United 3-2 Sunderland

A Manchester United U18-as csapata szombaton drámai meccset nyert meg. Már 2-0-ra is vezetett, de a Fekete Macskák kiegyenlítettek, a végén azonban a Vörös Ördögök örülhettek.


Nyolc perc után máris vezettek a hazaiak. A bal szárnyon Redmond elõtt adódott üres terület, elfutott, majd visszatette Sean Gossnak a labdát, aki a tizenhatos szélérõl tüzelt a hálóba. Jól reagált a bekapott gólra a Sunderland, Kieran O'Harának kellett nagyot hárítania Reece Greenwood lehetõségénél. A hazaiak azonban gyors kontrával operáltak, Ashley Fletcher elment Ross Colquhoun mellett, amjd James Wilsonhoz tálalt, aki jobbal kapuba talált, 2-0.

A második játékrészben Wilson majdnem 3-0-ra módosította az állást, ám közeli lövése a keresztlécrõl vágódott vissza. Hamar úgy tûnt, ez a jelenet még sokba kerülhet a Unitednek, hiszen a vendégek négy perc alatt kiegyenlítettek. Lynden Gooch szerezte mindkét találatot, köztük az elsõ egy védhetetlen lövés volt a felsõbe.

Sõt, egy ideig úgy tûnt, a Sunderland akár nem várt gyõzelmet is megszerezheti, a csereként beálló Jamse Stinson elõtt adódott helyzet, majd Martin Smith próbálkozásánál hárított okosan O'Hara. De tíz perccel a rendes játékidõ vége elõtt ismét vezetést szerzett a United. Fletcher lövését hárította a kapus, de a megítélt szögletet Demi Mitchell éppen Redmond elé lõtte, aki az öt és felesen belül nem hibázott, megszerezve ezzel Paul McGuinness csapatának a három pontot, amivel továbbra is elmondható, remekül kezdték a fiatalok a szezont.


U18 Premier League
Manchester United 3-2 Sunderland
Aon Training Complex

United: O'Hara - Evans(Riley 80.), McConnell, Ioannou, Barber - Harrop, Willock(Mitchell 65), Goss, Redmond - Wilson, Fletcher
Pad: Croskery, Dorrington, Thompson.

Gólszerzõ: Goss, Wilson, Redmond illetve Gooch 2
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!