Grant reménykedik a United botlásában

Avram Grant, a West Ham menedzsere nem gondolja, hogy a Manchester United az egész 2010/11-es szezonban képes veretlennek maradni.


A Vörös Ördögök lenyûgözõ formában vannak a Premier Leagueben, Bajnokok Ligájában és a Ligakupában is. A hétvégi, Blackburn elleni 7-1-es gyõzelmükkel élre álltak a bajnokságban ebben a szezonban elõször.

Sir Alex Ferguson legénységének következõ ellenfele a keddi kupanap kapcsán a West Ham lesz, mely mérkõzés tétje már a Ligakupa elõdöntõjének kiharcolása.

Jelen formában nem nagyon várható, hogy a Kalapácsosok mély foltot hagynának a United törénelem könyvében, de megpróbálnak meglepetést okozni, hogy tavasszal folytathassák a kupaszereplést.

Avram Grant szerint a United nem lesz képes arra, amire az Arsenal képes volt a 2003/04-es szezonban, amikor vereség nélkül nyerték meg a bajnokságot.

"Az Arsenallal megtörtént korábban ez, de azt hiszem most nem lesz ilyen." - mondta az izraeli.

"Ami az Arsenallal történt, az kivételes. Nem hiszem, hogy lenne olyan csapat, amely képes lenne befejezni a szezont vereség nélkül."

"Mikor a Chelseanél voltam, Alex az egyik legjobb szezonját futotta csapatával, de az sem indult ilyen jól. Nem kell az elsõ pár hónapban a legjobbat nyújtanod, annál inkább a szezon végén."

 

 



"Alex egy nagyon ügyes ember. Minden évben ezt teszi. Nem is emlékszem olyan szezonra, amikor a United teljes erejével kezdett volna."

Míg a Unitednél várhatóan több kulcsjátékos pihenni fog, addig Grant bevallja, nagyon komolyan veszi a kedd esti találkozót. Néhány játékosa sérült, mint ahogy eddig a szezonban oly sokszor, de magabiztos, hogy sikerül egy versenyképes csapatot kiállítani az Upton Park közönsége elõtt.

"Jó pár játékosunk hosszú ideje sérült már, de mindent megteszünk mindig, amit csak lehet. Valamikor sikerül, néha pedig nem."

"Nem túl gyakran történik meg, hogy a West Ham bármely sorozatban a negyeddöntõig jut, úgyhogy mindent megteszünk, hogy nyerjünk."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!