Bale jön, Rooney megy?

Egyes hírek szerint a Manchester United figyelemmel követi Gareth Bale játékát és akár már a szezon végén visszacsábítanák a walesit a Premier League-be, miközben várhatóan a Chelsea ismét bejelentkezik Wayne Rooney-ért.


Bár az átigazolási idõszak szeptember elején bezárt és januárig nem nyit ki, a Vörös Ördögök környékén továbbra is olvasni találgatásokat érkezõkrõl és távozókról egyaránt.

Jose Mourinho egész nyáron szerette volna megvenni Rooney játékjogát, aki nem volt boldog Manchesterben a holtszezon során. Azóta azonban a csatár körül rendezõdtek a dolgok és csapata szerves részét képezi ebben a szezonban. Ám Rooney egyelõre nem hosszabbította meg a következõ szezon végén lejáró szerzõdését, és az Express információi szerint a londoni kékek készek heti 300 ezer fontos bért is megadni a támadónak, akiért 35 millió fontos sem sajnálnának kiadni.

 


Eközben a Sunday Times jelentése szerint a manchesteriek figyelemmel követik Gareth Bale-t és akár már a szezon végén megpróbálnák leigazolni.

A walesi játékos pályafutása a spanyol élvonalban nehezen indult és Moyes, valamint Ed Woodward vezérigazgató - aki nyáron is komoly összeget ajánlott a szélsõért - kész arra, hogy egy év után visszacsábítsa Bale-t a Premier League-be.

 


Manchester Evening News

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!