20 millió eurót fizetne a United Lukakuért

Sir Alex Ferguson állítólag ajánlatot készül tenni a belga Romelu Lukaku iránt, aki az Anderlecht talán legfényesebb fiatal csillaga.


Lukaku tavalyi sikeres szezonja után Európa elit klubjai sorakoznak a játékos csapatánál abban a reményben, hogy sikerül leigazolniuk a fiatal tehetséget. Többek között a Chelsea, az Arsenal, a Real Madrid és a Bayern München is erõsen érdeklõdik a játékos iránt.

A mindössze 17 esztendõs Lukaku tavaly 19 alkalommal talált be az ellenfelek hálójába és jól halad, hogy idén is elérje ezt a számot, ugyanis ebben a szezonban is már 11 alkalommal volt eredményes.

 

 



Idén februárban már a felnõtt válogatottban is bemutatkozhatott, legutóbbi válogatott összecsapáson pedig az õ két góljával nyertek a belgák 2-0 arányban Oroszországban.

Jelenlegi szerzõdése 2012-ig szól, de az Anderlech minden komoly ajánlatot kész meghallgatni és ha számukra elfogadható árat kínálnak a játékosért, készek elengedni hamarabb is.

Bár Lukaku korábban azt nyilatkozta, szeretne Bajnokok Ligáját nyerni a Chelsea csapatával, esetleges Manchester Unitedbe igazolás elé is bátran állna.

 

sportsvibe.co.uk


sportsvibe.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!