Rooney örül a gyõzelemnek

A Manchester United csatára örömét fejezte ki az Arsenal elleni siker után és elmondta, hogy ezt a meccset bármi áron meg kellett nyerni.


Robin van Persie góljának köszönhetõen sikerült gyõzniük a Vörös Ördögöknek az Old Traffordon az Ágyúsok ellen, öt pontra csökkentve ezzel a különbséget a tabella éllovasához képest.

 
A forduló eredményeinek tükrében még fontosabb volt a mai gyõzelem és Wayne Rooney - akit a mérkõzés legjobbjának választottak - elégedett volt a United teljesítményével.
 
"Tudtuk, hogy mindenképpen nyernünk kell, akármibe is kerül"- mondta Rooney a Sky Sports-nak. "Úgy gondolom, hogy remekül védekeztünk és hálásak vagyunk, hogy Robinnak sikerült betalálnia. Mindenki hatalmas erõbedobással küzdött és sikerült megszereznünk a három pontot."
 
 
"Tisztában voltunk vele, hogy semmiképp sem kaphatunk ki és nem hagyhatjuk, hogy 11 pontos elõnyre tegyen szert az Arsenal velünk szemben. A forduló többi eredményének köszönhetõen már sokkal jobb helyzetben vagyunk, mint azelõtt."
 
"A mérkõzés elõtt sokat gyakoroltuk a pontrúgásokat mert tudtuk, hogy az Arsenalnak több alacsonyabb játékosa is van. Örülünk neki, hogy ez kifizetõdõ volt."
 
David Moyes csapata legutóbbi hat mérkõzésébõl ötöt megnyert, és tovább növelte veretlenségi sorozatát. Immár kilenc meccs óta nem kaptak ki a Vörös Ördögök, ha minden sorozatot figyelembe veszünk.
 
"Ez nagy lökést adott nekünk" - tette hozzá Rooney. "Nagyszerû hétvége volt. Most a válogatott mérkõzések következnek, majd visszajövünk és mindent beleadunk újévig. A célunk az, hogy akkorra a tabella legelején legyünk."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!