Phelan reméli, a fiatalok tanulnak a kudarcból

Mike Phelan, a Manchester United másodedzõje arra kéri a fiatalokat, a West Ham elleni kudarc után mutassák meg, milyen éhesek is valójában a sikerre.


Sir Alex Ferguson a keddi Ligakupa összecsapásra sok helyen változtatott csapatán, de az Upton parkban pályára lépõk közül senki nem volt képes megragadni az alkalmat, hogy megmutassa, mit is tud valójában.

A Premier League utolsó helyén álló Kalapácsosok könnyedén gázoltak át ellenfelükön Jonahthan Spector és Carlton Cole két-két góljával.

 

 



 Phelan elismeri, hogy nagyon gyengén teljesítettek a Vörös Ördögök és a hibáknak köszönhetõen nagy árat fizettek. Nem jutottak be az elõdöntõbe és így nem lesz esélyük újra magasba emelni a kupát.

Ugyanakkor a másodedzõ elõre kíván tekinteni és a játékosokat ösztönözni arra, hogy megmutassák, milyen is a valós személyiségük.

"Néhányan a védelemben nagyon naívak voltak." - ismerte el Phelan.

"Meg kell nézni, milyen tanulságok vonhatók le és a játékosoknak tanulniuk kell ebbõl. Lehet tanulni a vereségekbõl és most a fontos számunkra, hogy gyorsan tanuljanak ebbõl. Mindannyian minõségi játékosok, de még fiatalok és képesek hibázni."

"Tudnunk kell, hogyan foglalkoznak a hibákkal és hogyan reagálnak- Ezért az elkövetkezendõ néhány napban figyelni fogjuk õket, hogy legközelebb ilyen hibák ne forduljanak elõ és oda tudják tenni magukat."


 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!