36 év után látogatunk újra a Blackpool otthonába

A manutd.com összeszedte azt az öt pályát, ahol történetük során a Vörös Ördögök sokáig egyáltalán vagy évtizedekig nem játszottak.


 

Swindon 1994. március 19. (2-2)

 

63 év telt el a United legutóbbi látogatása óta, amikor 1994-ben a két csapat újra találkozott. Roy Keane és Paul Ince gólja is kevésnek bizonyult, Jan Aage Fjortoft a hajrában egyenlíteni tudott.

 

Bradford 2000. március 25. (0-4)

 

A két csapat 1982-ben találkozott legutóbb és Bantams bizony kiadós pofont kapott Sir Alex Ferguson ördögfiókáitól. Paul Scholes pályafutása egyik legnagyobb gólját szerezte.

 

Wigan 2006. március 6. (1-2)

 

A Wigan mindent beleadott a két csapat elsõ találkozása alkalmával. Hiába azonban a történelmi pillanat, Cristiano Ronaldo elõbb kiegyenlített, majd a hajrában Pascal Chimbonda öngólt vétett.

 

Reading 2006. szeptember 23. (1-1)

 

Még egy csapat amellyel 2006-ban találkozott elõször a United. A Royals Doyle büntetõjével vezetett is, ezúttal is Ronaldo szerezte az egyenlítõ gólt, gyõzni azonban nem sikerült, a hazaiak otthon tartottak 1 pontot.

 

Hull 2009. május 24. (0-1)

 

1987 óta vártak a Hull szurkolói, hogy újra a Vörös Ördögöket lássák vendégül. A hazaiak a kiesés ellen küzdöttek, a United pedig már bajnokként és tartalékosan állt fel a találkozón, ám Darron Gibson gyönyörû góljával sikerült megnyerni a találkozót.

 

 

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!