Fellaini és Welbeck is mûtétre vár?

A belga válogatottnál azt szeretnék, ha Marouane Fellaini minél hamarabb mûtéten esne át, ami után várhatóan 10 hetet kellene kihagynia, a Manchester Unitednél azonban ezt semmiképp nem szeretnék legalább addig, míg Michael Carrick fel nem épül.


A Vörös Ördögök ugyanis karácsonyig elveszítették az angol középpályást, akinek mûteni kell Achilles-ét és ezért semmiképp nem szeretnék a bajnokcspatnál azt, hogy Fellaini is kiessen 10 hétre.

 

A belga válogatottnál azonban azt akarják, hogy a hórihorgas játékos minél hamarabb essen át a mûtéten, amellyel sérült csuklóját hoznák helyre, mert ha késleltetik a beavatkozást, az hatással lehet középpályás világbajnoki teljesítményére.

Mindkét fél orvosi stábja megbeszéléseket folytat a probléma megoldása érdekében, miközben Fellaini erõsen szíjazott csuklómerevítõvel játszik hetek óta.

 


Eközben a Unitednél Danny Welbeck sérülését is figyelemmel kell kísérni. A 22 éves támadó nem lépett pályása csapata legutóbbi hat mérkõzésén, mert problémái vannak térdével.

 

A manchesteriek kezeléseket hajtottak végre annak érdekében, hogy elkerüljék a mûtétet, de a Unitednél attól félnek, ha nem javul a játékos állapota, nem halasztható az operáció, ami azt jelentené, Welbeck újabb öt hétre biztosan kiesne. Welbecknek korábban már volt két térdmûtétje.

 


Mirror, Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!