A Newcastle veheti kölcsön Zahát

A Newcastle United vezeti a Wilfried Zaha kölcsönszerzõdéséért folyó versenyt.


A Szarkák vezetõ pozícióban vannak, hogy megszerezzék a Manchester United szélsõjét januárban, ezzel megelõzve az Evertont, a Fulhamet és a Stoke-ot, ugyanis a huszonegy éves játékos is a St James' Parkot részesítené elõnyben.

 
A Stoke, a Fulham, a Swansea és az Everton csapata is jelezte, hogy szívesen kölcsönvenné az angol válogatottat a szezon második felére.
 
David Moyes is utalt már rá, hogy hajlandó elengedni Zahát a téli átigazolási idõszakban annak érdekében, hogy rendszeres játéklehetõséghez jusson.
 
Zaha eddig csak kétszer szerepelt a United elsõ csapatában. Egyszer a Community Shielden, egyszer pedig a Ligakupában.
 
Az angol válogatott, aki rendszeres tagja Anglia U21-es csapatának, csak ideiglenesen fog elköltözni januárban, viszont a Premier League jelenlegi bajnokai nem fogják olyan rivális csapatnak kölcsönadni amelyik Bajnokok Ligája helyért hajt.
 
 
Zaha képviselõi állítólag az észak-keleti csapatot részesítenék elõnyben a Premier League középcsapataival szemben, viszont az üzlet a részletekben való megegyezéstõl is függ, beleértve a kölcsönszerzõdés díját.
 
Az Everton azért nem túl reális opció, mert a Premier League szabályai szerinte egy klubnak nem lehet kettõnél több kölcsönjátékosa, Moyes egykori klubjánál pedig Romelu Lukaku és Gareth Barry is kölcsönben szerepel. Ha az Everton megakarja szerezni Zahát, akkor nyélbe kellene ütnie egy végleges szerzõdést a Manchester City-vel, hogy megszerezzék Barry-t.
 
A szélsõ idén januárban érkezett a Unitedhez a Palace-tól, 17 milló font ellenében, majd egy kölcsön keretében visszatért a Selhurst Parkba, hogy segítse a volt csapatát a feljutásban.
 
Zaha egyelõre nem volt képes betörni az elsõ csapatba az Old Traffordon, ráadásul egy másik újonc, Adnan Januzaj mögé esett vissza a rangsorban.


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!