Coentrao lehet Evra utódja

Sir Alex Ferguson úgy tûnik korán reagál a Patrice Evra jövõjében felmerült kérdésekre, és megcélozta a Benfica portugál balhátvédjét, Fabio Coentraot, mint lehetséges utódot.


A fiatal játékost a nyáron már szóba hozták a Chelsea csapatával, amikor úgy nézett ki, Mourinho a Real Madridhoz csábítja a kékek védõjét, Ashley Colet.
 

Cole ugyan maradt a Stamford Bridgen, de Coentrao egyre közelebb áll ahhoz, hogy a Premier Leagueben kössön ki, miután Mourinho most Evrát látja megoldásként a Bernabeuban felmerült problémákra.
 

 

Aggodalomra adhat okot az Old Traffordon, hogy Evra egy nyilatkozatában megemlítette, hogy nehezen tudna ellenállni a spanyol óriásnak, ezért kezdenek el Manchesterben a játékos alternatíváiban gondolkodni.
 

Coentrao neve akkor került United menedzserének listájára, amikor sikerült beverekednie magát 22 évesen a portugál válogatott kezdõcsapatába a nyári Világbajnokságon. A szélsõként is bevethetõ Coentrao azon néhány játékos között volt hazája csapatában, akik meggyõzõ teljesítményt nyújtottak még a spanyolok elleni kiesés alkalmával is a legjobb 16 között.
 

Egyes portugál hírforrások szerint tegnap este a két klub már kapcsolatba is lépett egymással, és a Benfica 20 millió fontot kérne játékosáért, akinek szerzõdése közel 6 év múlva jár le.
 

A Liverpool szintén a kérõk között van, de Ferguson is tovább fogja figyelni a fiatal játékos fejlõdését, hogy Evra esetleges nyári távozása után azonnal tudjon reagálni a helyzetre.

 

Daily Mail


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!