Sir Alex Ferguson - Önéletrajz

A Partvonal kiadónak köszönhetõen a Manchester United korábbi menedzserének önéletrajzi írása magyar nyelven is elérhetõvé válik.


"Alex Ferguson, a világ egyik leghíresebb és legeredményesebb futballmenedzsere, a Manchester Unitednél eltöltött huszonhét év munka után, 2013 májusában bejelentette visszavonulását. Életpályája nem csak azok számára inspiráló, akik a klub vagy az angol futball lelkes hívei. Töretlen sikere mindenkinek példát mutat. Õ valóban élõ legenda.

Az utóbbi negyed században jelentõs változások mentek végbe a Manchester Unitednél. Ami állandó maradt, az a Ferguson irányította gárda játékának minõsége, és az a sikersorozat, amelynek részeként 2008-ban a MU második Bajnokok Ligája-gyõzelmét ünnepelhette. Sir Alex edzõi filozófiájának alapköve a céltudatosság, mégis befogadó és családias légkört tudott kialakítani a klubnál. Munkamódszere, amely kiállta az idõk próbáját, irigyelt az egész világon. Irányítása alatt a Manchaster United konvencionális futballklubból sikeres vállalkozássá nõtte ki magát.

Fergusonnak az idõk során egyre több energiát kellett fordítania a növekvõ számú sztárjátékos megfelelõ irányítására, ennek megfelelõen könyve egy-egy teljes fejezetet szentel a legnagyobb nevekkel való együttmûködés izgalmas történetének. Bepillantást nyerhetünk Cristiano Ronaldo, Ryan Giggs, Roy Keane, Ruud van Nistelrooy, David Beckham vagy épp Wayne Rooney mindennapjaiba.

Játékosai Fergusont Fõnöknek szólították, utalva a híres edzõ keménykezû vezetõi stílusára, amely nélkül a klub aligha érhette volna el azokat az eredményeket, amelyekre méltán büszke. Sir Alex visszaemlékezése most végre teljes kibontakozásában mutatja be e lenyûgözõ életpálya eseményeit."

 


A kiadónak köszönhetõen tegnap már egy nyereményjátékot is elindítottunk Facebook oldalunkon (aki még nem tette, nézzen el oda, mert megnyerheti a könyvet), de ez még nem minden. Mire a könyv a boltokba kerül és megvásárolható (december 2-tól) lesz, addig mi néhány részlettel szolgálunk Nektek, egészen pontosan három fejezetet olvashattok el itt nálunk, ezzel is kedvet csinálva arra, hogy minél többen elolvassák Sir Alex Ferguson könyvét. Emellett még egy újabb nyereményjátékot is indítunk majd kedden itt az oldalon, amelyben kérdéseket teszünk fel és amire a válaszokat a közölt fejezetekbõl kereshetitek ki.

Aki szeretné megrendelni Sir Alex Ferguson önéletrajzi írását, megteheti a Partvonal kiadó honlapján kedvezményes áron, a jövõ héttõl pedig könyvesboltok polcain is megtalálható lesz ez a könyv, mely 432 oldalon keresztül számos érdekességgel szolgálhat az olvasójának.

A ManUtdFanatics.hu köszönettel tartozik a Partvonal kiadónak az együttmûködésért és felajánlásért!

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!