P. Neville: Nincs pánik a Unitednél

Maga a történelem a bizonyíték arra, hogy a Manchester United nem esik pánikba a bajban, Phil Neville pedig hajthatatlan azt illetõen, hogy a csapat Karácsonyra a maga javára fordíthatja a jelenlegi helyzetet.


Szerdán este 1-0-s vereséget szenvedett a bajnoki címvédõ az Everton ellen hazai pályán, amely már a negyedik kisiklása volt a csapatnak a bajnokság során, így visszacsúsztak a tabella 9. helyére. Ráadásul az eredmény következtében vége szakadt a csapat 12 mérkõzéses veretlenségi sorozatának.

 

Azonban a United Reviewnak a liverpooliak elleni mérkõzést megelõzõen adott interjúban Phil Neville, a Vörös Ördögök edzõje abbéli hitérõl tett tanúbizonyságot, hogy a Manchester United továbbra is képes lehet beleszólni a bajnoki címért folytatott harcba, miután még nem tisztultak le teljesen a körülmények.

 

 

"Valószínûleg az Arsenal a legkiemelkedõbb csapat jelen pillanatban a bajnokságban, de azt is tudni kell, hogy még hosszú a szezon és elég nagy tapasztalattal rendelkezõ csapat vagyunk" - kezdte az egykori manchesteri saját nevelésû játékos.

 

"Nem pánikoltunk a West Brom elleni vereség után se, és nem pánikoltunk a derbi utáni 4-1-es kisiklás miatt se; tudjuk, hogy lesznek visszaesések. A Citynek is voltak, a Chelseanek is voltak. Minden arról szól, hogy miként tudsz felállni az ilyen helyzetekbõl."

 

"Azt is tudjuk, hogy lesznek sorozataink. Bármikor képesek vagyunk egymás után 20 mérkõzést veretlenül megvívni, ezzel pedig a bajnokság többi résztvevõje is tisztában van. Ez egy nagyon erõs helyzet, mert tudjuk, hogy micsoda önbizalom uralkodik az öltözõben, amely elõidézhet olyasfajta koncentrációt, amely hosszú, eredményes periódust idéz elõ."

 

"Ezt kell tennünk, van ilyenben tapasztalatunk és képesek vagyunk erre. A keret fantasztikus. Rengeteg nemzetközi szintû játékossal rendelkezünk. Kemény harc folyik köztük, az edzések intenzitásánál pedig határ a csillagos ég."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!