A United és a Liverpool is Owen Coylet akarja menedzsernek

A Unitednél a Bolton Wanderers jelenlegi menedzserét szeretnék Sir Alex utódjaként látni.


A Mirror értesülései szerint a Manchester Unitednél és a Liverpoolnál is erõsen érdeklõdnek a Bolton Wanderers jelenlegi mestere, Owen Coyle iránt, aki Sir Alex Ferguson visszavonulását követõen lehetne a Vörös Ördögök menedzsere. A Liverpoolnál Roy Hodgson esetleges idõ elõtti eltávolítását követõen szívesen látnák a padjukon a menedzsert.

Coyle - aki november hónap menedzsere lett a Premier Leagueben - kevesebb, mint egy éve, 2010. januárban csatlakozott a Boltonhoz a szomszédos Burnley csapatától.

 

 



Owen érkezése óta a Bolton a kiesõ jelölt csapatból egészen az európai színtérre kijutó helyig emelkedett és a bajnokság egyik legszebb futballját játszó klubja lett.

A Bolton jelenleg a hatodik helyen áll 23 ponttal a ligában, 28 rúgott góljuknál csupán három csapat volt képes többet szerezni eddig.

Phil Gartside, a csapat elnöke szerint: "Az eredményeink és a teljesítményük is sokat javult és ez egyértelmûen Coyle érdeme. Szinte ugyanazzal a kerettel dolgozik, ami megvolt, mikor ide került, ám képes volt kihozni belõlük a legjobbat, olyan stílust adott a csapatnak , mely látványos és hatékony is egyben."

goal.com


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!