Válogatott körkép

Változó eredménnyel zártak a Vörös Ördögök válogatottjaik Eb-selejtezõin, egészen Wayne Rooney vezetõgóljától Naniék zakójáig....


Mindössze 10 percre volt szüksége Wayne Rooneynak a vezetés megszerzéséhez Svájc ellen, amikor Glen Johnson középre belõtt labdáját juttatta Baselben a hazai védelem és a kapus mögé, ezzel 12 hónap után újra gólt szerzett válogatott szinten. Az elõnyt a 69. percben Adam Johnson növelte két gólosra és bár Xherda Shaqiri a forduló legszebb góljával szépített, Darren Bent két perccel a mérkõzés vége elõtt visszaállította a két gólos különbséget.

 

 

 

 

A 1-3-as végeredmény értelmében Anglia még 100%-os a selejtezõsorozatban, csakúgy, mint Írország, amely John O'Sheavel a kezdõben 3-1-re gyõzött Andorra ellen, ahol fél óra játéklehetõséget Darron Gibson is kapott a kispadról beállva.

 

Darren Fletcher skót válogatottja szintén gyõzedelmeskedett kedden este, azonban kiemelendõ, hogy mindez csak egy a hosszabbítás hetedik percében szerzett Stephen McManus góllal sikerült az egyébként harmatgyenge játékerõt képviselõ Lichtenstein ellen. Fletcher 50. válogatott mérkõzésén lépett pályára.

 

Nem Naniék éjszakája volt tegnap Norvégiában, ahol meglepetésre Portugália 1-0-ra kikapott Norvégiától. Erik Huseklepp gólja azt jelenti, hogy az elõzõ fordulóban Ciprus ellen 4-4-es eredményt elérõ luzitánoknak mindössze egy pontjuk van eddig.

 

Szerbia válogatottjának mérkõzése Szlovénia ellen elég nagy munkára késztette mérkõzésük játékvezetõjét, a portugál Olegário Benquerença-t. Nemanja Vidic azon 10 játékos közé tartozott a mérkõzésen aki sárga lapos figyelmeztetésben részesült az 1-1-gyel végzõdõ balkáni derbin.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!