Edwin az elsõ helyet akarja

A United kapusa el akarja kerülni a nagy csapatokat a legjobb 16 között.


Edwin Van der Sar azt akarja, hogy csapata, a Manchester United elsõ helyen zárja csoportját a Bajnokok Ligájában, megelõzve a kedd esti ellenfelét.

A Vörös Ördögök még nem kaptak gólt az idei európai kupamérkõzéseik során és a Valencia elleni holnapi találkozón egy döntetlennel is biztosítanák elsõ helyüket a csoportjuk élén.

 

 



Ez biztosítaná számukra, hogy elkerüljék a legjobb 16 között többek között a Barcelonát vagy a Real Madridot, ezért mindenképp el akarják érni ezt.

"Teljesen nyilvánvaló." - kezdte a veterán hálóõr. "Mindenképp az elsõ helyen akarunk végezni annak érdekében, hogy a nagyobb csapatokat egyelõre elkerüljük."

"Ez az, amit a Valencia ellen meg kell tennünk."

 Egy újabb "clean sheet" azt eredményezné a Unitednek, õk lennének a Bajnokok Ligája történetének elsõ olyan csapata, mely a csoportkör során nem kap gólt. A Rangers és a Bursaspor elleni mérkõzéseket követõen Van der Sar tisztában van azzal, hogy ezután nehezebb találkozók jönnek, ám meg van elégedve eddigi kapott gól nélküli teljesítményükkel.

"Egyelõre még nem a legnagyobbakkal játszottunk, talán emiatt is lehet az, hogy nem kaptunk gólt. Ám amikor magasabban jegyzett csapatok ellen kezdesz játszani, egyre nehezebb feladat lesz ezt megtartani."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!