Gary az újabb bajnoki címre hajt

Gary Neville megerõsítette eltökéltségét, hogy megszerezze klubja 19. bajnoki címét ebben a szezonban.


A Manchester United veterán védõje, Gary Neville megerõsítette azon szándékát, miszerint ebben a szezonban szeretné megszerezni a szeretett klubja 19. bajnoki címét, amivel a United az örökranglistán immár lehagyná a Liverpool csapatát. Jelenleg ez a két klub gyûjtötte be a legtöbb angol bajnoki címet, szám szerint 18-at.

Az idén 18 éves pályafutással bíró veterán védõ eddig nyolc bajnoki címmel büszkélkedhet, ebbõl hármat az utóbbi négy évben szerzett meg.

"Amikor fiatal voltam, õk (Liverpool) mindent megnyertek." - mondta Neville az MUTV-nek adott interjújában.  

"Borzalmas volt. Féltékeny voltam rájuk, de mégis sokkal inkább tisztelem õket a hagyományaik miatt, mint az olyan klubokat, akiknél valaki megjelenik és rengeteg pénzt költ el hirtelen. Nekik (Liverpool) van történelmük."

 

"A bajnokság megnyerése mindig motiváló. Micsoda hatalmas ösztönzés az nekünk, hogy visszaszerezzük újra a bajnoki címet!"

"Az elõzõ évben nem mindig tudtunk a legjobban teljesíteni. Rengeteg sérüléssel bajlódtunk a védelemben. Ha képesek vagyunk a játékosaink fittségét megtartani ebben a szezonban, a 19. bajnoki cím megszerzése elõttünk lehet."

"A Liverpool legyõzése fantasztikus lenne. Hatalmas lenne ez a klubnak. Azt akarjuk, hogy mi legyünk a legsikeresebb klub."

A 35 éves Neville karrierjének nem a legragyogóbb része az utóbbi pár év, egyre inkább utolérik õt a sérülések, a játékospályafutása vége egyre inkább közeledik.

Neville szem elõtt tartja, hogy akár edzõ is lehet belõle, bár elismerte, nem tartja magát a legmegfelelõbb személyiségnek ahhoz, hogy menedzser legyen.

"Egy kicsit túlzottan érzelmes vagyok, hogy futballmenedzser legyek." - mondta.

"Ha megnézed Ryan Giggs-et vagy Paul Scholes-t. Õk nyugodtak, tudnak mérlegelni és türelmesek. Õk valószínûleg jobban megfelelnek erre a posztra."

"Az edzõi A-licenszemet megszerzem, ez magától értetõdik. Ez az, amit meg akarok tenni. De ebben a pillanatban még nem teljesen érzem a késztetést erre."

 

 

goal.com


 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!