A United 26 millió fontot áldozna két brazilért

A Shaktar Donyeck két fiatal brazilját szeretné Sir Alex Ferguson a középpályára.


Újabb két név került fel mai napon arra a listára, melyen azon játékosok szerepelnek, akik szóba kerülhetnek a Manchester United átigazolásai kapcsán. Egyes információk szerint a Vörös Ördögök a Shaktar két kiválóságát szemelte ki, Douglas Costa de Souzát és Willian Borges Da Silvát.

Mindkét fiatal lenyûgözõen teljesít az idei ukrán pontvadászatban, nem csoda tehát, hogy a Shaktar fölényesen, 12 ponttal vezeti a bajnokságot.

A 22 éves Willian a középpálya támadó szekcióját erõsítheti. Õ már negyedik éve van jelenlegi klubjánál, a Corinthianstól vásárolta meg az ukrán csapat a fiatal középpályást. Hazája U20-as válogatottjában 11 alkalommal szerepelt és közel van ahhoz, hogy a felnõtt válogatottban is bemutatkozhasson. Idén 17 mérkõzésen lépett pályára Ukrajnában, ezeken 4 gólt szerzett.

Douglas sokkal ismertebb név az elõbb említett honfitáránál. A Gremio csapatában játszott, amikor a Chelsea és a Real Madrid is erõsen érdeklõdött iránta, de õ az ukrán csapatot választotta. Douglas kiváló szabadrúgás specialistának számít, fényesebb karriert is futott be eddig társánál, a brazil U20-as válogatottban 15 alkalommal kapott szerepet, ezeken 4 gólt szerzett.

 

 



A Shaktar nem szívesen engedné el Douglas Costát, akit 6 millió fontért vásároltak, ám úgy hírlik, Williant hozzá csatolva 24-26 millió font közötti ár ellenében akár megválnának két braziljuktól.

Az Old Traffordon már így is van brazil különítmény Anderson és a Da Silva ikrek személyében, így a beilleszkedésük is könnyebben menne.

Úgy tûnik, Ferguson egyre inkább azon dolgozik, feljavítsa középpályás sorát és az egyik nagy horderejû igazolás januárban akár a német Bastian Schweinsteiger lehet.


 sportsvibe


sportsvibe

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!