Sunderland 2-1 Manchester United

Pocsék meccsen, nevetséges büntetõvel nyert a Sunderland egy motiválatlan United ellen.


Jobb szórakozást is választani tudtak volna a szurkolók annál, amit az elsõ félidõben kaptak, ugyanis azt körülbelül egy szóval lehetne jellemezni: semmi.

 

Egy Ryan Gigss lövésen kívül, ami megpattanva a felsõ lécen csattant egy lesgólig jutott a United, amit Adnan Januzaj szerzett - Giggs blokkolta a belga elsõ lövését, visszapattant Januzaj elé a labda, amit kapuba vágott, ám a walesi lesen volt a blokkolásakor, így a találat érvénytelen volt.

 

A Sunderland még ennyit sem csinált, mégis a szünetben a hazaiak vezettek. Larsson szabadrúgását Wes Brown fejelte a hosszúról a kapu elé, Bardsley és Giggs küzdött, utóbbiról saját kapujába jutott a játékszer.

 

Fordulás után meddõ mezõnyfölény gólt eredményezett a United számára, Tom Cleverley szögletét Nemanja Vidic bólintotta a hálóba, 1-1.

 

Januzaj lövését fogta Mannone, majd Borini kapott jó passzt, de csak akpu mellé tudott bombázni.

 

A 62. percben Vidic egy beadást fejelt Larsson elé, aki remek lövést küldött kapura, David de Gea azonban nagyszerûen hárított. Két perccel késõbb Johnson indult meg, Cleverley belépett elé még a tizenhatoson kívül, a hazaiak játékosa elesett, a addig gyengén teljesítõ Andre Marriner pedig tizenegyest ítélt, amit Borini értékesített.

 

Sajnos a hátrány nem nagyon tudta felpörgetni a csapatot, roppant nagy gondok vannak a fejekben és az önbizalommal is problémák vannak. Egész mérkõzésen rengeteg technikai hibát vétettek a manchesteri játékosok és bár a hazaiak sem hibáztak kevesebbet, ez nem jelent vigaszt.

 

Januzaj volt legközelebb az egyenlítéshez, elõször a 70. percben csodásan tekert 15 méterrõl, de centiket tévedett, majd Antonio Valencia két beadása utáni lövése sem jutott a kapuba.

 

Néhány apróbb helyzet még kialakult Patrice Evra, Danny Welbeck és Michael Carrick próbálkozásai révén, de ezeket jobb meccseken még csak említeni sem érdemes.

 

Két gyatrán teljesítõ gárda meccsén gyenge játékvezetéssel újabb vereséget láthattunk.

 

A visszavágón nem lehetetlen kiharcolni a továbbjutást és addigra remélhetõleg visszatér sérülésbõl Robin van Persie és Wayne Rooney is. 

 

 

Ligakupa elõdöntõ, 1.mérkõzés

Sunderland 2-1 Manchester United

Stadium of Light

 

Vezette: André Marriner

 

 

Sunderland: Mannone - Bardsley, O'Shea, Brown, Alonso - Larsson, Cattermole, Ki - Giaccherini(Johnson 56.), Fletcher(Altidore 72.), Borini

Pad: Celustka, Dixon, Colback, Dong-Wong, Gardner

 

United: De Gea - Rafael, Vidic, Evans(Smalling 61.), Evra - Carrick, Cleverley(Fletcher 74.) - Valencia(Hernandez 86.), Giggs, Januzaj - Welbeck

Pad: Lindegaard, Büttner, Kagawa, Zaha

 

Gólszerzõ: Giggs 45'(öngól), Borini 64' (11-es) illetve Vidic 52'

 

 

Sárga lap: Mannone, Bardsley, Altidore, Giaccherini illetve Rafael, Evra, Smalling


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!