De Gea: Keményen dolgozunk

David De Gea elárulta, hogy minden csapattársa szeretne fejlõdni és bizonyítani, ezért az edzések után még gyakran maradnak egy kis plusz munkát végezni. A kapus külön kiemelte és megdicsérte Javier Hernandez-t.


 A Vörös Ördögök nehéz hetet tudhatnak maguk mögött, mivel zsinórban a harmadik mérkõzését veszítette el a United, de a spanyol hálóõr elmondta, hogy minden játékos olyan keményen dolgozik a színfalak mögött, mint még soha.

 

Nemrég Antonio Valencia árulta el, hogy együtt szoktak gyakorolni a kapussal edzések után, De Gea pedig kijelentette, hogy ez az extra munkákat az egész csapat végezni szokta.

 

 

"Edzés után sokszor maradunk még gyakorolni a beadásokat és a befejezéseket" - kezdte De Gea. "Fõleg akkor maradunk, amikor másnap nem lesz mérkõzésünk. Úgy gondolom, hogy az extra munka nekem is és a csapattársaimnak is segít a fejlõdésben."

 

De Gea és Chicharito nagyon jó barátok és a csapatban betöltött szerepüknek köszönhetõen remekül tudnak együtt gyakorolni.

 

"Sokat segítünk egymásnak" - tette hozzá De Gea. "Én megpróbálom nehezíteni az õ helyzetét, õ pedig az enyémet. Igyekszünk kihozni egymásból a legjobbat és õ egy olyan játékos, aki mindent belead a munkába edzéseken."

 

"Õ az egyik legprofibb játékos azok közül akiket eddig szerencsém volt megismertni a karrierem során. Egy igazán kiváló focista és nagyszerû barát."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!