Ferguson: Anderson képességei lenyûgözõek

Anderson formájának fellendülése bizonyítja, hogy fontos részévé válhat a Manchester United jövõbeli terveinek.


A brazil középpályás egyike volt kevés Vörös Ördögnek, akik a Blakcburn Rovers, a West Ham United és a Valencia elleni mérkõzéseken is kimagasló teljesítményt nyújtottak, és miután döntõ fontosságú gólt szerzett a spanyolok elleni Bajnokok Ligája összecsapáson, már Sir Alex Ferguson se tudta kikerülni, hogy a 22 éves játékos értékeit dicsérje.

 

"Briliáns teljesítményt nyújtott, lenyûgözõ" - mondta a menedzser a MUTV-nek.

 

"Õ teljesen mást képes adni a csapatnak, mint a többi középpályásunk. Hihetetlen gyorsasága van, és képes egy az egy ellen bárkivel szemben felülkerekedni."

 

 

"Az õ passzai mindig döntõ jelentõségûnek hatnak, ha az ellenfél védelmét akarjuk feltörni. Éppen emiatt is, nagyon különbözik az olyan középpályásainktól, mint Darren, Michael, Scholesy, akik ilyen idõs korukban még nem tartottak itt."

 

Anderson gólja tegnap a Deneverések ellen csak a második találata volt, mióta az Old Traffordra szerzõdött 2007 nyarán, de Sir Alex Ferguson szeretné, ha az egykori Porto játékos több góllal járulna hozzá csapata teljesítményéhez.

 

"Több gólt kellene szereznie" - tette hozzá.

 

"A gyorsasága és az ereje meg van hozzá. Inteligens, jól passzol, már csak a befejezéseken kellene javítania, hiszen a mostani gólja is megmutatta, hogy képes gólt szerezni. Elégedett vagyok. Remélhetõleg ez segít neki abban, hogy meginduljon a gólgyártás."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!