De Gea a szurkolókat élteti

David de Gea bevallotta, lenyûgözi az az imádat és támogatás, amit a Manchester United szurkolóitól kapnak.


 Kedden, a Sunderland elleni Capital One Cup elõdöntõ elsõ felvonásán majd 5000 manchesteri szurkoló kísérte el a csapatot a Fény stadionjába, ahol a találkozó elejétõl egészen a végéig nagyszerû hangulatot alakítottak ki.

 

Ennek eredményeként De Gea csatlakozott David Moyes-hoz és Wayne Rooney-hoz - akik korábban már méltatták a szurkolókat - és elismerõen beszélt a drukkerekrõl, kifejtve, hogy szenvedélyük és elkötelezettségük elengedhetetlen elemei a pályán történõ javulásnak.

 

"Lenyûgözött az az imádat és támogatás, amit a szurkolóktól kaptunk" - mondta David az MUTV-nek. "Nagyon hálás vagyok ezért és ha a szurkolók mögöttünk vannak, az segít nekünk a jobb teljesítmény elérésében, abban, hogy erõsebbek legyünk a nagy meccseken és jöjjenek a sikerek."

 

A hálóõr azt sem igazán tudta leírni, milyen élmény az Old Traffordon játszani: "Lehetetlen szavakba önteni. Ezt át kell élni, mintsem leírni. Nagyon különleges. Csodálatos olyan pályán játszani, mint ez, ahol a lelátók tömve vannak és mindenki mögötted áll. Egy álom."

 

 

Annak ellenére, hogy még csak 23 éves, De Gea már ötödik profi szezonjának közepén jár, aki már tapasztalt kapusnak mondhatja magát, példaként szolgálva más fiatalok számára. De milyen is gyerekek példaképének lenni?

 

"Nos, fontos, hogy nyugodt és ellazult legyél, de komolyan kell venni a felelõsségedet. Mindig fontos, hogy a helyes dolgot tedd, hogy bárki, aki felnéz rád, büszke legyen arra, ahogyan cselekszel."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!