Vidic üdvözli a több felelõsséget

Nemanja Vidic nagyon örül a csapatkapitányi karszalaggal járó felelõsségnek.


Rio Ferdinand gyakori sérülései miatt a szerb hátvéd kapta meg a csapatkapitányi karszalagot erre a szezonra. A 29 éves védõ nagyon boldog és megtisztelõnek érzi, hogy õ vezetheti a pályán a csapatot, és úgy érzi, ez belõle is a legjobbat hozza ki.
 

„Nyilvánvaló, hogy ez egy kicsit több felelõsséggel jár, de az életkorom miatt már amúgy is több felelõsséget kell vállalnom, akárcsak néhány másik játékosnak a keretben.”
 

„Nagyon boldog vagyok, amiért én kaptam a karszalagot, nagyon élvezem.”

 


 

„Amikor idejöttem, 24 éves voltam és a fiatalok közé tartoztam. Akkor más, idõsebb játékosok vállaltak felelõsséget a pályán történtekért.”
 

„Most azonban már nekem kell támogatnom a fiatalokat és példát mutatnom nekik. Ez egy természetes folyamat, ami a korral jár.”
 

„A több felelõsség miatt nagyobb a nyomás is rajtam, de úgy gondolom, hogy ez kifejezetten a segítségemre van, mert így jobban tudok koncentrálni.”
 

Vidic figyelmezteti a riválisokat, hogy a legmagasabb sebességi fokozatba kell kapcsolniuk, hogy esélyük legyen a United ellen, de elismeri, hogy néhány helyen még van mit fejlõdnie a csapatnak.
 

„Jelenleg elég jól áll a szénánk.” – tette hozzá.
 

„Továbbjutottunk a Bajnokok Ligájában, ami az egyik legfontosabb célunk volt, illetve a bajnokságban is jó helyet foglalunk el.”
 

„Még néhány apró részletben fejlõdnünk kell, de a legfontosabb, hogy továbbra is jól teljesítsünk, szép játékot nyújtsunk.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!