Park alig várja az Arsenal elleni mérkõzést

Park Ji-Sung nem tudja véka alá rejteni, mennyire várja már a hétfõ esti összecsapást az Ágyúsokkal, ami szerinte vitathatatlanul a United eddigi legnagyobb meccse lesz a szezonban.


A listavezetõ Arsenal látogatását követõen a Vörös Ördögök 6 nappal késõbb Londonba utaznak, így két komoly rangadó is vár a csapatra a következõ fordulókban.
 

A kedd esti Valencia ellen elért 1-1-es döntetlennel a United bebiztosította csoportelsõségét a Bajnokok Ligája C csoportjában, elõtte pedig 7-1 arányban gyõzte le a Blackburn csapatát a bajnokságban, ezért Park optimista az elkövetkezendõ heteket nézve.
 

 

„Mindenkinek hatalmas elvárásai vannak az Arsenal elleni meccs elõtt.” – mondta a koreai.
 

„Ez egy hatalmas meccs a Premier Leagueben, ráadásul otthon játszunk.”
 

„Megvan az esélyünk a gyõzelemre, de hosszú még ez a szezon, tehát minden egyes mérkõzésre egyformán koncentrálnunk kell.”
 

„Meg tudjuk nyerni ezeket a fontos találkozókat, mert jól felkészültünk rájuk. Én mindig szeretek olyan nagycsapatok ellen pályára lépni, mint az Arsenal, szóval nagyon várom.
 

Park egyre jobb formában futballozik, 2 alkalommal is elérhette volna szezonbeli 5. gólját a Valencia ellen, de végül csak egy gólpasszal járult hozzá az egyenlítéshez.
 

„Elégedett vagyok a formámmal, és pár gólt is lõttem már idén, de szeretnék még többet szerezni, hogy több önbizalmam legyen.”
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!