Smalling visszafogottságra int

A védõ elégedett az eddigi eredményekkel, de az egész szezonon át tartó veretlenséget a Premier League-ben nem tartja valószínûnek.


 

A United még veretlen az idei szezonban, annak ellenére is, hogy nem minden mérkõzésén tudott megnyugtató produkciót mutatni. Ennek ellenére sokan már a 2003-2004-es idényt emlegetik, amikor az Arsenal veretlenül lett bajnok. Sokan gondolják úgy, hogy a United akár képes lehet azt a produkciót megismételni.

 

Smalling szerint azonban az élvonal azóta sokkal erõsebb lett és nem hiszi, hogy ezt bárki is meg tudná ismételni.

 

 

 

 

„Nem vagyok benne biztos, hogy fogunk még egy veretlen bajnokot látni” - mondta a fiatal védõ.

 

„Számunkra minden pillanat arról szól, hogy folytassuk a lendületes játékunkat. A szezon elején nem léptünk igazán a gázra, itt az ideje hogy bebizonyítsuk, mindenkinél erõsebbek vagyunk.”

 

Hétfõn kemény teszt vár a Vörös Ördögökre, amikor is éppen a jelenlegi listavezetõ Arsenal lesz az ellenfelük az Old Traffordon.

 

A 21 éves Smalling a Fulhamtõl érkezett a nyáron (igaz már januárban aláírt) és várhatóan a jövõ csapatának alapembere lehet, ha Vidic vagy Ferdinand kiesik.

 

„Nagyon örülök a szezon eddigi eseményeinek. A Fõnök sok fiatalnak lehetõséget adott és azt látom hogy hisz bennem.”

 

„Sok mérkõzés jön most a karácsonyi hajtásban, hektikus idõszak lesz ez, nyilván ki akarja majd használni az egész keretet.”

 

„Rio és Vida a két alapember, de fel kell készülni arra is ha esetleg hiányoznának.”

 

„Én már nagyon sokat tanultam tõlük és folyamatosan figyelem õket. Biztos vagyok benne, hogy szükség esetén pótolni tudom õket.”

 

Az Arsenal elleni meccsel kapcsolatosan Smalling megjegyezte: „Amikor megláttuk a sorsolást mindenki azt mondta, ez egy kulcsfontosságú idõszak lesz számunkra.”

 

„Nagy meccs lesz a hétfõi, de nincs okunk félni tõlük. Több mint 70 ezer rajongó fog buzdítani minket, õk biztos jobban meg fogják félemlíteni õket.”


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!