Park lett november legjobbja

Park és Berbatov lett a legjobb az olvasói szavazatok alapján.


A Manutd.com olvasói szavazatai alapján Ji-sung Park lett november hónap legjobb játékosa, miközben Dimitar Berbatovhoz került a hónap legszebb gólja díj, melyet a Blackburn elleni öt góljából a harmadikkal érdemelte ki.

Park egész november során remek formát mutatott több kulcsfontosságú momentumával segítette csapatát. Többek között a Wolverhamptonnal rúgott két góljával tudta legyõzni a United a Farkasokat, ráadásul a gyõztes gólját a végsõ pillanatban szerezte a Stretford End közönsége elõtt.

 

 



A dél-koreai középpályás a szavazatok 36%-át kapta meg, megelõzve Nanit, aki 28% közelében végzett a szavazók szerint. A többi nevezett játékos - Nemanja Vidic, Michael Carrick és Rafael - nem tudott Park közelébe kerülni, bár nagy elismerés nekik is a jelölés.

A hónap legszebb gólja díj jelöltjei között is nagy verseny volt. Berbatov a Roversnek lõtt harmadik góljával megérdemelten lett elsõ. A szavazók 35%-ban ítélték neki a díjat, megelõzve Bébé remek kapás gólját a tartalékok között, valamint Nani egyéni gólját a Blackburn elleni találkozón.
 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!