Jonny Evans kölcsönbe kerülhet januártól

Sir Alex Ferguson azt tervezi, januárban kölcsönbe adja Jonny Evanst.


A Sun értesülései szerint a United menedzsere szeretné kölcsönadni a januári átigazolási idõszakban a fiatal védõjét, aki ebben a szezonban sorozatosan gyenge teljesítményt nyújtott, mely a West Ham elleni Ligakupa találkozón csúcsosodott ki. Kölcsönadásával talán sikerülne újra remek formába kerülnie és felépítenie az iránta megrendült bizalmat.

Ferguson a hírhedt "hajszárító" kezelését alkalmazta Evansen, miután a bajnokságban kiesés ellen küzdõ Kalapácsosok 4-0 arányban átgázoltak a Uniteden.

 

 



A fiatal hátvéd elismerte, formáját ebben a szezonban még nem sikerült feljavítania, de mindenképp elõre tekint, hogy visszaszerezze a bizalmat és szerepelhessen a Unitedben.

"Ez talán a legnagyobb kihívás számomra." - mondta Evans. "Ez volt az elsõ alkalom, hogy kivett a menedzser a csapatból a formám miatt."

Evans, aki 77 alkalommal szerepelt a Vörös Ördögök színeiben korábban már volt kölcsönben, akkor a Sunderland csapatánál.

Egészen eddig a szezonig mindig õ volt az elsõ számú csereember a védelem közepén, ha Rio Ferdinand vagy Nemanja Vidic nem volt képes pályára lépni,sokak szerint fényes jövõ várt rá. Ám az utóbbi idõben Ferguson megharagudott játékosára.


The Sun


The Sun

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!