Ryan és Larnell a Fulhamhez igazolt

A Fulham megvásárolta Ryan Tunnicliffe és Larnell Cole játékjogát.


Az üzleteket a januári átigazolási idõszak vége elõtt véglegesítették, melyek értelmében mindkét játékos 2017-ig írta alá szerzõdését, egyéves hosszabbítási opcióval.

 

Mindkét játékos része volt a 2011-es Ifjúsági FA-kupát nyert gárdának, az ígéretes középpályások immár Rene Meulensteennel együtt dolgozhatnak a londoniaknál.

 

Tunnicliffe az Ipswich Townnál töltött sikeres kölcsönidõszakot hagyott félbe annak érdekében, hogy visszatérjen a Premier League-be, Larnell Cole pedig rendszeresen Warren Joyce U21-es csapatának tagja volt, aki tavaly a Tottenham elleni döntõben két gólt is szerzett, majd végül a szezon legeredményesebb játékosa lett.

 

"Már kilencéves korom óta ismerem Renét" - mondta Tunnicliffe a Fulham hivatalos honlapjának. "Most itt vagyok és örülök, hogy aláírhattam."

 

"A legmagasabb szinten szeretnék játszani és nekem ezt a Premier League jelenti, mivel ez a legjobb bajnokság a világon. Annyi meccsen akarok játszani, amennyin csak tudok, javulni akarok játékosként, hiszen még fiatal vagyok. Meglátjuk, hogyan alakul innen."

 

 

A húszéves Cole Manchesterben esett át az orvosin és az a célja, hogy rendszeres tagja legyen új csapatának.

 

A United minden tagja a legjobbakat kívánja az akadémián nevelkedett két játékosnak további karrierjükhöz.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!