Ferguson: Giggsnek kellett volna rúgnia a büntetõt

Sir Alex Ferguson meglepõdöttségének adott hangot, hogy nem Ryan Giggs végezte el a csapat Fulham ellen megítélt büntetõjét.


A Vörös Ördögöknek tegnap mindenteldöntõ esély pottyant az ölükbe, hogy három ponttal távozzanak a Craven Cottageról, hiszen 2-1-es vezetés után tizenegyest kaptak a mérkõzés vége elõtt pár perccel.

 

 

 

 

Azonban a büntetõt nem a veterán Ryan Giggs, hanem Nani végezte el, aki nem tudott túljárni a Fulham kapusa, David Stockdale eszén, így kimaradt a kecsegtetõ lehetõség.

 

Nyilván az eset nem kapott volna akkora sajtóvisszhangot, ha a United így is megnyeri a mérkõzést, ám két perccel a mérkõzés lefújása elõtt jött a korábban öngólt vétõ Brede Hangeland és egy szögletnél a legmagasabbra emelkedve megszerezte csapata egyenlítõ találatát.

 

Sir Alex Ferguson tudja, hogy milyen fontos pillanatban hibázott csapata, de úgy véli, hogy a tizenegyesbõl be kellett volna találniuk és akkor késõbb már nem lett volna mirõl beszélni.

 

"Megvolt rá a lehetõségünk, hogy bebiztosítsuk a gyõzelmünket a tizenegyessel néhány perccel a vége elõtt" - mondta a skót menedzser.

 

"Be kell lõni és boldogan mehetünk haza. De a magasság döntõ jelentõségû és a magasság rosszul lett megválasztva."

 

"Azt hittem, hogy Ryan fog odaállni a tizenegyesponthoz - az utolsó mérkõzésen Ryan két gólt szerzett tizenegyesbõl és Nani is a pályán volt."

 

"Senki nem akar ilyen buta módon pontokat hullajtani - de mi így vesztettünk két pontot. Nem éltünk a lehetõséggel."


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!