Nani álomvilágban él

Nani már Manchesterbe igazolása elõtt arról álmodott, hogy egyszer állandó bejárása lesz a Manchester United öltözõjébe. Az álom valóra vált...


Nem csak a manchesteri születésû játékosok álmodoztak arról, hogy egyszer az Old Trafford gyepén játszhatnak. Nani elárulta, mielõtt Manchester igazolt, járt az Old Traffordon és az öltözõben ülve arról álmodozott, hogy egyszer õ is Vörös Ördög lesz.

 

A Manchester United hivatalos magazinja, az Inside Unitednek adott exkluzív interjújában a 23 éves szélsõ beszélt arról, hogy milyen volt, amikor elõször az M16-os autópályán megközelítette az Álmok Színházát és visszatekintett arra az idõszakra, amelytõl aztán Manchesterig vezetett az út.

 

"A barátaimmal jöttem Manchesterbe és voltunk stadiontúrán és a múzeumot is végig jártuk" - magyarázta a 23 éves portugál.

 

"Emlékszem, leültünk a felnõttek öltözõjében egy padra és mind azt mondtuk, 'wow, ez Ronaldo helye' meg 'úristen, itt ül Rooney és Giggs'."

 

"Ott ültünk és azt mondtuk, 'képzeljétek el, milyen lenne, ha egy napon ebbe az öltözõbe járhatnátok hétrõl-hétre,'... két évvel késõbb pedig az álom valóra vált. Nagyszerû érzés volt, amikor a klubhoz igazolhattam."

 

Nani részletesen mesélt arról is, milyen érzés 2010-ben a Manchester United egyik húzójátékosának lenni, hogy mennyire élvezi a futballt és milyen, amikor otthon érzi magát az ember Manchesterben a Unitednél.

 

"Nagyszerû itt élni" - tette hozzá.

 

"De a legjobb dolog az, hogy egész nap csak a futballra koncentrálhatok, ráadásul mindezt egy ilyen hatalmas klubnál és minden szezonben lehetõségem van trófeákkal bõvíteni a gyûjteményemet."

 

"Szeretnék sokat tanulni az itt töltendõ idõm alatt - most már idõsebb, tapasztaltabb vagyok és több is az önbizalmam. Már negyedik szezonomat kezdtem a klubnál és most már úgy érzem, otthon vagyok."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!