Robbo: Készen állunk az Arsenal ellen

A United legenda nyilatkozott a csapat helyzetérõl.


Bryan Robson úgy véli, a United épp a megfelelõ idõben kezdi megmutatni igazi arcát. Akkor, amikor Sir Alex és legénysége a karácsonyi, kemély bajnoki küzdelmekre készül.

 Annak ellenére látja ezt, hogy a legutóbbi két mérkõzésen nem sikerült nyernie a Vörös Ördögöknek. Elõször 4-0 arányban kaptak ki a West Ham ellen Ligakupa találkozón, majd hazai pályán a Valenciával játszottak 1-1-et BL csoportmérkõzésen. Ám a legutóbbi, Blackburn elleni bajnoki meccs jó alap lehet arra, milyen is a United jelenlegi formája.

Az a teljesítmény bizakodásra ad okot a ma esti, Arsenal elleni összecsapás elõtt, véli Robbo.

 

 



"Nagyon jó dolog a menedzser számára, hogy pont ebben az idõszakban tértek vissza legjobb játékosaik remek formájukhoz, vagy akár csak a sérülésükbõl épültek fel." - mondta Robson a manutd.com-nak. "Wayne Rooney visszatért, a Blackburn ellen lenyûgözõen játszott, visszatért kiváló formájához, így õ egy nagy plusz a számunkra. Látva a csapat teljesítményét, elkezdtük megmutatni, milyen is a legjobb formánk."

 "Szépen beállítottuk formánkat az erõs karácsonyi és új évi küzdelmekre. A játékosok és a klub összes egyéb alkalmazottja magasabb fokozatba kellett kapcsoljon, ezt meg is tettük."

Robson szerint a ma esti rangadó jelentõsen befolyásolhatja a bajnoki cím iránti versengést. "Ez egy újabb nagy csata." - folytatta Bryan. "A bajnoki elsõ hely sokszor változott már idén, voltunk mi, az Arsenal és a Chelsea is az élen az utóbbi hetekben és mindannyian az elsõ helyre próbálunk beférkõzni az új évre."

"A közelmúltban mi nagyon jól teljesítettünk és más pályákon kialakult eredmények is a mi javunkat szolgálta, így a tabella élére kerültünk. Kiábrándító volt, hogy nem tudtuk megtartani az elsõ helyet azzal, hogy a Blackpool elleni találkozónkat elhalasztották."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!