Van Gaal: Nem fekszik Robinnak a United stílusa

A holland válogatott szövetségi-kapitánya, Louis van Gaal magabiztos azt illetõen, hogy Robin van Persie bizonyítani fog a világbajnokságon, ugyanis a válogatott játékstílusa kevésbé egyszerû és jobban passzol a játékos képességeihez.


"Nehéznek" találja a Manchester United játékstílusát David Moyes irányítása alatt a csapat csatára, Robin van Persie, állítja Louis van Gaal.

 

A Goal értesülései szerint Van Persienek nézeteltérése is volt már Moyesszal a skót edzésmódszerei miatt ebben a szezonban, emellett pedig a Holland Labdarúgószövetség is kapcsolatba lépett a klubbal a közelgõ világbajnokság kapcsán a csatár folyamatos sérülései miatt.

 

Van Gaal hiszi, az Arsenal egykori játékosa felkészülten fogja várni a brazíliai világeseményt, ugyanis a válogatott játéka nem annyira egyszerû, mint a Manchester Unitedé, emellett pedig jobban is fekszik az õ stílusának.

 

 

"Szerintem nagyon jól fog szerepelni a tornán, mert imád a válogatott színeiben játszani" - kezdte Van Gaal riporterek kérdésére.

 

"Mindezt minden korábbinál jobban bizonyította az összes selejtezõ mérkõzésen, ugyanis õ volt a csapat házigólkirálya, és csak remélni tudom, hogy ezt folytatni is tudja majd."

 

"Talán nehéz lehet számára a futball mostanság a Manchester Unitednél, de legalább majd nyáron azt fogja kívánni magától, hogy megtudja mutatni, mire is képes igazán. A holland válogatott technikai képessége magasabb szintû."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!