Fellaini sokat kapott Moyes-tól

Marouane Fellaini megfogadta, visszafizet a számára apafiguraként ható David Moyes-nak mindent, hiszen a menedzser kiállt mellette akkor is, amikor nem megfelelõen indult manchesteri élete.


A belga válogatott játékos sérülésekkel bajlódott és nem volt jó formában az idei szezon korábbi szakaszában, azt követõen, hogy tavaly nyáron 27,5 millió font ellenében az Evertontól a Manchester Unitedhez igazolt.

 

A középpályás Glasgow-ba utazott, ahol a Warrior cég új cipõjének bemutatója volt. Annak a cipõnek, melyet Fellaini elõször visel majd hétvégén, a Liverpool elleni rangadón, amennyiben lehetõséget kap a mérkõzésen. Az elõzõ héten, a West Brom elleni siker alatt nagyszerûen teljesítõ Marouane úgy érzi, kötelessége visszafizetni mindent Moyes-nak, a menedzsernek, aki teljesen átformálta a belga pályafutását.

 

 

"Olyan õ nekem, mint egy apa" - mondta Fellaini. "Amikor az Evertonhoz érkeztem, rengeteget tanultam tõle, emellett keményen is bánt velem. Amikor az elõzõ szezonban, a Stoke City elleni mérkõzés után eltiltottak, nagyon kemény volt velem. Utasított, hogy menjek vissza az edzõpályára és gyakoroljak egyedül. Olyan voltam neki, mint a fia."

 

"Soha nem tudnék semmi rosszat mondani róla, mert mindent megtett értem. Amikor rosszul játszottam, megmondta. Amikor jól játszottam, megmondta azt is. Számomra fontos, hogy ha jól teljesítek, azt megmondja nekem, és ha rosszul játszom, ugyanígy tegyen."

 

A csuklómûtétje után immár teljesen felépülõ Fellaini azon van, hogy bepótolja az elvesztegetett idõt és kissé akadozó, elsõ manchesteri szezonján javítson. 

 

A középpályás úgy véli, Moyes sikeres lesz Manchesterben és amikor arról kérdezték, hálás-e menedzserének azért, mert pályafutása két legnagyobb lehetõségét köszönheti neki, a 26 éves játékos így felelt: "Természetesen. Immár teljesen felépültem, a legutóbbi két mérkõzésen játszottam is, mindent beleadok a csapatért és érte is."

 

 

"Csak azt mondhatom, hogy hatalmas köszönettel tartozom neki, mert sokat tanultam tõle" - folytatta a belga, aki a Standard Liege-ben szerepelt akkoriban, amikor Moyes leigazolásáról döntött. "Rengeteget játszottam az Evertonban néhány nagyon jó pillanatom is volt ott. De úgy vélem, ami a Unitedet megkülönbözteti más kluboktól az az, hogy kiállnak a menedzserük mellett. Nézd meg Sir Alex Ferguson pályafutását, aki végül 26 évig vezette a klubot. David Moyes-nak is idõt kell adni. Õ egy erõs karakter, ezért bírja el a nyomást. Számomra egyértelmû, hogy ha megkapja az idõt, remek menedzsere lesz a Manchester Unitednek."

 

"Ebben a szezonban sok nehéz pillanatunk volt, de úgy vélem, jönni fog a jó. A következõ szezonban trófeáért fogunk harcolni."

 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!