A United megtartaná de Geát

A Real Madrid és a Barcelona is szeretné hazájába visszacsábítani az Atletico Madrid egykori és a United jelenlegi kapusát, David de Geát.


Ennek elkerülése érdekében a Manchester United növelni kívánja erõfeszítéseit, hogy új szerzõdést kössenek a kapussal - megakadályozva ezzel a spanyol klubok érdeklõdését.

 

De Gea jelenlegi kontraktusa két év múlva jár le és a Mirrorfootball arról írt korábban, a Vörös Ördögök szeretnének hosszabbítani kapusukkal, ezért heti 90 ezer font körüli bért is megadnának neki, amennyiben aláírja új szerzõdését.

 

Spanyol lapok arról számoltak be, hogy a Real Madrid a nyáron szereté leigazolni a 25 millió fontra taksált Davidet, míg a királyi gárda nagy riválisa, a Barcelona - mely a szezon végén biztosan elveszíti Victor Valdest - szintén nyomon követi a spanyol portást.

 

 

A madridiak jelenlegi két kapusa, Iker Casillas és Diego Lopez is 32 éves, a La Liga jelenlegi listavezetõje ezért szeretne fiatalítani és a 23 éves de Gea a legfõbb célpontjuk.

 

De Gea manchesteri pályafutása nem indult zökkenõmentesen azt követõen, hogy 2011 nyarán 17,5 millió font ellenében az Atletico csapatától az Old Traffordra költözött, azonban immár vitathatatlanul a United elsõ számú hálóõrévé vált és Európa egyik legtehetségesebb fiatal kapusa is egyben.

 

Az angol bajnokcsapatnál tisztában vannak azzal, hogy a spanyol kapus iránt nagy az érdeklõdés hazájából, ezért szeretnének új szerzõdést kínálni neki, elkerülve azt, hogy egy ilyen értéket elveszítsenek.

 


Mirror

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!