Tartalékok: Manchester United 5-1 Newcastle United

A tartalékcsapat remek játékkal búcsúztatta Solskjaert.


A Manchester United tartalékcsapata tegnap este 5-1 arányban gázolta el a Newcastle United gárdáját a Moss Lane-en.

A bajnoki listavezetõ Ravel Morrison és William Keane dupláival és Ryan Tunnicliffe góljával gyõzték le a Newcastle csapatát.

A 6. percben majdnem vezetést szerzett a vendég gárda. Phil Airey használta ki a védelem megingását, majd 18 méterrõl lõtt, ám a nemrég Bajnokok Ligája találkozót megjárt Ben Amos a helyén volt és hárította a próbálkozást.

Az elsõ negyed óra kiegyenlített játékát követõen jött az elsõ hazai találat. A tizenhatos szélén kapott labdát Ravel Morrison, aki laposan célba vette a Newcastle kapuját, lövését a kapus nem tudta hárítani. 1-0 a Vörös Ördögöknek 16 perc játék után.

A 22. percben William Keane került helyzetbe, ám lövését fogta Soderberg kapus.

Fél óra elteltével a Newcastle remekül tartotta a labdát, ebben az idõben volt olyan idõszak, amikor harmincnál is több passzt adtak egymásnak a Szarkák úgy, hogy manchesteri játékos nem ért labdához. Ám kapura így sem voltak igazán veszélyesek a vendégek.

A 43. percben megduplázta elõnyét Ole Gunnar Solskjaer csapata. William Keane tört be kiváló cselekkel az ellenfél büntetõterületére, ám Jeff Henderson remek közbelépését követõen a labda szögletre ment. Magnus Eikrem végezte el a sarokrúgást, mi után hatalmasat hibáztak a vendég védõk, ezt kihasználva William Keane közelrõl a kapuba passzolt, 2-0 a hazaiaknak!

Az 53. percben jöhetett volna a harmadik hazai gól. Tavernier szabálytalankodott saját tizenhatosán belül, a megítélt büntetõt William Keane hajtotta végre, ám a balra vetõdõ Soderberg kivédte a büntetõt.

Egy perccel késõbb a Newcastle szerzett gólt. Edmundsson futott el bal szélen, majd ívelt középre remekül Michael Richardson elé, aki kapura lõtt. Lövésébe Amos még lábbal bele tudott érni, ám védeni nem sikerült. Szépítettek a Szarkák, 2-1.

Az 57. percben Shane Ferguson ívelését követõen Henderson veszélyeztett, ám Amos védeni tudott. A hazaiak ebben a szezonban egyszer már leadtak két gólos elõnyt, akkor a Blackpool ellen. Újra nem szerették volna átélni ezt, ám ebben az idõszakban a Newcastle erõsen nyomás alatt tartotta õket.

Hat perccel késõbb ismét Keane elõtt adódott nagy lehetõség, a kapus azonban blokkolni tudta lövését. A kipattanót szencációs passzal Ryan Tunnicliffe az éppen érkezõ Marnick Vermijl elé tálalta, aki csak az oldalhálót találta el lövésével.

Ekkor a hazai gárda felpörgette a játékot és három perc alatt eldöntötte a mérkõzést.

A 69. percben Ravel Morrison szerezte meg második gólját. 22 méterrõl leadott lövését nem érte el a kapus. Majd a 72. percben Oliver Norwood saját térfelérõl indította Ryan Tunnicliffe-et, aki a kapus mellett betalált, ezzel növelve csapata elõnyét, immár 4-1 az állás.

Még a hosszabbítás perceir is maradt egy gól, a 93. percben William Keane is megszerezte saját maga második gólját a találkozón, ezzel akaítva ki az 5-1-es végeredményt.

Ez az öt csillagos teljesítmény méltó búcsúztató volt Ole Gunnar Solskjaer számára, aki átadta a stafétabotot Warren Joyce-nak.



Manchester United Reserves 5 - 1 Newcastle United Reserves

Moss Lane

Vezette:Andy Hendley

 
 

MANCHESTER UNITED RESERVES: Ben Amos, Michael Keane(McGinty 86.), Tyler Blackett(van Velzen 80.), Reece Brown, Joe Dudgeon, Marnick Vermijl, Oliver Norwood, Ryan Tunnicliffe, William Keane, Magnus Eikrem, Ravel Morrison.
Nem használt cserék: Joe Coll, Jesse Lingard, John Cofie

Gólszerzõk: Morrison(16., 72.), W. Keane(43., 93.), Tunnicliffe(69.) illetve Richardson (54.)

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!