Cleverley-t, Welbecket és Youngot is megbüntették

Az említett hármast Manchester utcáin látták késõn szórakozni a Bayern München elleni Bajnokok Ligája vereség után.


David Moyes megbírságolta Tom Cleverley-t, Danny Welbecket és Ashley Youngot, amiért a múlt héten elmentek szórakozni a Bayern München elleni Bajnokok Ligája vereség után.

 

A három játékost csütörtök este fényképezték le Manchester belvárosában, miután hazatértek a Bayern elleni visszavágóról.

 

 

Amíg a United tíz napig nem játszik mérkõzést a vasárnapi, Everton elleni bajnoki meccsig, a menedzser háromnapos szabadságot adott a játékosainak, Cleverley, Welbeck és Young viszont megszegték azt a szabályt, ami szerint nem maradhatnak kint túl sokáig a meccs utáni 48 órát követõ idõszakban.

 

 

A trió fegyelmezetlenségét Chris Smalling kisebb kihágása elõzte meg még az elõzõ hónap végén, amiért Moyesnak szintén cselekednie kellett. A védõt szintén a korai órákban fényképezték le Manchesterben amint éppen táncol és énekel. Január óta ez volt a második alkalom, hogy a játékos átlépte a határt, akkor ugyanis kénytelen volt bocsánatot kérni amiért öngyilkos merénylõnek öltözött egy privát partiban. Smallingot szintén megbírságolták március végén.


theguardian.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!