A spanyol játékosok Tito elõtt tisztelegtek

Juan Mata és David De Gea fekete karszalagot viselt a Manchester United 4-0-ra megnyert Premier League meccsén tegnap, jelezve, hogy tiszteletet adnak a pénteken meghalt Tito Vilanova emlékének.


Vilanova a Barcelona vezetõedzõje és egy elismert ember volt a spanyol futballban, de sajnálatos módon elvesztette a harcot a rákkal szemben, honfitársai pedig jó gesztust akartak bemutatni.

 

A mérkõzés után Juan, aki két gólt lõtt, azt nyilatkozta: "Ez Tito Vilanovának szólt. Ez egy nehéz hét volt és ez a legszomorúbb hír, amit egy fociszeretõ ember hallhat."

 

"Nagyon fontos személye volt a Barcelonának és a spanyol focinak is. Nagyon szomorú vagyok emiatt, és részvétem a barátai és családja számára."

 

 

A hír után David De Gea twitterén nyilvánította ki részvétét: "Egy nagyon szomorú nap a mai. Tito Vilanova itt hagyott minket, de harca példa lehet mindannyiunk szeme elõtt. Nyugodjon békében! Egy óriási ölelés az egész családjának."

 

A United twitter fiókján - @ManUtd - ez az üzenet volt olvasható: "Az #mufc  szomorúan vette tudomásul, hogy Tito Vilanova eltávozott körünkbõl. Szeretnénk õszinte részvétünket nyilvánítani a családjának és barátainak az @FCBarcelona-nál."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!