Lindegaard: Giggs, az új Guardiola

Várhatóan Louis van Gaal kerül a Vörös Ördögök menedzseri székébe, ám Anders Lindegaard szerint Ryan Giggs-ben is megtalálható minden tulajdonság ahhoz, hogy a United vezetõje legyen.


Miután David Moyes az elõzõ hét elején távozott a manchesteri klubtól, a szezon hátralévõ négy találkozójára Ryan Giggs vette át az elsõ csapat irányítását és a Norwich elleni mérkõzésen 4-0-s sikerre vezette a gárdát.

 

A Goal.com információja szerint van Gaallal már megegyeztek az angol bajnok képviselõi és a nyári világbajnokság után a holland szakember leül a United kispadjára. Lindegaard azonban úgy érzi, új szerepkörében óriási hatással volt mindenkire Giggs és hasonló magasságokig juthat el, mint ahova a Bayern München menedzsere jutott.

 

"A Norwich elleni mérkõzés elõtti utolsó beszéde hátborzongató volt olyannyira, amilyet csak Sir Alex-nél tapasztaltunk" - írta a dán kapus a betfair.com.dk-n.

 

"Lehet, hogy vannak olyanok, akik megkérdõjelezik azt, hogy mûködhet olyan, mikor egyik napról a másikra csapattársból menedzser lesz valakibõl. Általában vannak fenntartásaim, de Giggs esete más."

 

 

"Talán naívnak és elhamarkodottnak tûnhet ez, megértem az emberek szkepticizmusát abban, hogy négy edzés, egy meccs és egy nap alatt messzemenõ következtetéseket vonhatunk le, de úgy vélem, megvan az új Guardiolánk."

 

"A kérdés az, készen áll-e arra, hogy a benne rejlõ óriási potenciállal élni tud. De szerencsére nem nekem kell döntenem errõl, de biztos vagyok abban, bárhogyan is dönt a klub, a csapaton belül és azon körül mindenki tiszteletben fogja tartani azt."

 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!