Wilson a bemutatkozására vár

A Manchester United fiatal csatára, James Wilson izgatottan várja, hogy bemutatkozhasson az elsõ csapatban azt követõen, hogy a közelmúltban, a Newcastle elleni mérkõzésen már a kispadon ülhetett.


A 18 éves játékos jelentõs elõrelépést ért el idén és egyértelmûen megvan benne az, hogy nevet szerezzen magának az Old Traffordon. Az Inside Unitednek adott interjúban elmondta, izgatottan várja, hogy szerepelhessen a Premier League-ben.

 

"Remélhetõen a bemutatkozásom már nincs túl messze" - mondta. "Nagyszerû lenne, ezért dolgozom. Minden alkalommal csak arra gondolok, hogy ott lehetek az elsõ csapatban."

 

"Nagyszerû lenne néhány percet kapni és igazi élmény lenne látni, mennyire különbözõek a mérkõzések és a tempó. Látnom kell, hogyan tudom kezelni azt a légkört, a nyomást és más tényezõket."

 

 

"Mikor a tartalékokkal melegítesz a meccs elõtt, ott legtöbbször nincsenek több ezren. Remek hangulat volt - ráadásul amikor kint vagy a bemelegítésen, a lelátók egyre inkább megtelnek és érezheted a hangerõ emelkedését."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!